Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Gayrimenkulde büyük kaçak

Hesap uzmanlarının gayrimenkul piyasasında yaptığı denetimler, emlakta her 100 YTL’lik satışın tapuda 51 YTL olarak beyan edildiğini ortaya koydu. Kaçak oranında yabancılar, Türkleri 5’e katladı. Hesap Uzmanları Kurulu, son yılların lokomotif sektörü gayrimenkul piyasasında kapsamlı bir vergi incelemesinde bulundu.


“Yastık altı” altınlar piyasada

Altında yaşanan fiyat artışları sebebiyle yastık altı olarak tabir edilen altınların piyasaya sürülmesiyle, hurda altın arzı ortalamanın 2 kat üzerine

Sanayiciden de AB çağrısı

Aydınlardan sonra sanayiciler de hükümeti AB konusunda uyardı. Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Avrupa Birliğinin Lizbon Stratejisi ile gün


  Reel sektörde nakit sıkıntısı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Başkanlar Kurulu, piyasadaki nakit sıkışıklığının reel sektörün dönüşümünü zorlayacak bir noktaya ulaştığını vurguladı.


  Buğday fiyatı yükseliyor

Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Mehmet Kara, ekmeklik buğday fiyatının 1 ayda yüzde 20 oranında arttığını belirterek, ‘’Ekmeklik buğdayın tonu 600, makarnalık buğday ise 800 YTL’ye kadar çıktı’’ dedi.


  Antalya’dan ihracat yüzde 31 arttı

Antalya’dan bu yılın iki ayında, Avrupa ülkelerine yapılan toplam ihracat miktarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak, 86 milyon 334 bin 364 dolara ulaştı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri