Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sergen: Beşiktaş % 40 şampiyon

Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcularından ve Eskişehirspor'da forma giyen Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını yüzde 40 olarak gördüğünü söyledi.

Bir dizinin çekimine katılan yıldız futbolcu, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk yarışında diğer rakiplerine göre avantajlı olduğunu ifade eden Sergen, "Uzun bir aradan sonra liderliği ele geçirdiler. Benim tahminin şampiyon olacak. Gönlüm onlardan yana. Büyük avantajları bulunuyor. Derbileri kendi sahalarında oynayacaklar." dedi.

Şampiyonluk yarışı konusunda Sergen, şöyle konuştu: "Kağıt üzerine bakıldığında 4 takım aday gibi görünüyor ancak bence Sivasspor'un hiç şansı bulunmuyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında geçer. Bundan sonra maç kaybetmeyen takım şampiyon olur. Bana göre Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı yüzde 40, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ise yüzde 30." Sergen Yalçın Beşiktaş'ın oynadığı futbol konusunda yapılan eleştirilere de, "Bu saatten sonra çok iyi oynamak önemli değil. Maçları kazanmak daha önemli. Bundan sonra iyi futbol oynama beklentisi fazla olmamalı. Kötü oynadığınız zamanda maçları kazanmak daha önemli. Kaybedilen bir maçtan üç puan almış oluyorsunuz." diye konuştu.

2008 Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağrılması konusunda Sergen Yalçın, şöyle konuştu: "Milli Takımlar çok farklı bir yer. Orası lig düzeyinde değil. Fatih hoca ve ekibi herkesi izliyorlar. A Milli Takım'da oynamak için çok yetenekli olmak gerekiyor. Benim için söylenecek seyredilecek bir durum yok. Benim kalitem ortada."

12.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bizde dini baskı olmaz

  Sergen: Beşiktaş % 40 şampiyon

  Yılmaz Vural görevi bıraktı

  ULEB'de Fener'in zor sınavı

  Konya ligin en çok gol yiyen takımı

  Bir Gökdeniz gider 100 Gökdeniz gelir

  İbrahim Üzülmez 34. yaşını kutladı

  Kayseri- G.Birliği maçı 1 YTL

  G.Saray İtalyan Famila ile oynuyor

  Sakarya zirvede


 Son Dakika Haberleri