Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Güle güle Gökdeniz

Bir kere bu yazı, Gökdeniz’e veda yazısı değil. Biliyorum ki, Gökdeniz Karadeniz Türkiye’ye dönmek isterse ilk uğrayacağı yer Trabzonspor olur. Çünkü o Trabzonspor sayesinde Gökdeniz oldu, Trabzonspor da onun sayesinde iyi paralar kazandı.

Alıp başını gitmedi, usulüne uygun gitti. Bu gidişte her şey güzeldi. Gökdeniz’e ve Trabzonspor’a ödenen para, transferin zamanlaması ve diğer süreç. 18 yaşından bu yana Trabzonspor’un hemen her maçında sahada gördüğümüz, canının dişine takarak gönülden oynayan 61 numaraya veda ediyoruz. İddia olayını dışarıda tutarsanız, Gökdeniz Karadeniz’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ama bu kadar emeğe rağmen, hala daha Gökdeniz yıldız değil sözünü doğru bulmuyorum. Saygı duyduğum sayın başkan Sadri Şener’in bu sözü söylemediğine inanmak istiyorum.

Sayın Şener, siz kendi köşenizdeyken Gökdeniz Trabzonspor’u ipten alıyordu. 2004 senesinde şampiyonluğun elimzden alındığı maçta ben de Fenerbahçe Stadındaydım. Onun ve Fatih Tekke’nin emekleriyle oralara gelmiştik. O zaman Fatih Tekke de yıldız değil. Yıldız kim? Gökdeniz Karadeniz yıldız futbolcudur, büyük futbolcudur. Gökdeniz yıldız oyuncu değilse, takımdakiler ne merak ediyorum doğrusu? 8.5 milyon Euro bonservis bedelli kaç oyuncumuz var sayın başkan? Türkiye’de böyle kaç oyuncu var?

Gökdeniz transferinde gittiği takım dışında sorun yok bence. O da kendi bileceği iş. Rusya’da oynamayı kendi tercih etti. Fatih Tekke Rusya’da mutlu, bunu biliyoruz. Üstelik Zenith UEFA kupasında çeyrek finale de yükseldi. Rubin Kazan da sanırım atılım içinde. Gökdeniz için hayırlı olur umarım.

Keşke bu hafta sonu Beşiktaş maçını oynayıp gitseydi. O maçta ona çok ihtiyaç olacak. Takımda böylece kala kala bir Yatara kaldı. Artık Yatara nedeniyle maçlara gidilecek. Yönetimin de bu parayla önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağını düşünüyorum. Bir de yönetim kalıcı olmak istiyorsa, bu paranın belli bir kısmını altyapının kasasına koysun. Çünkü Gökdeniz altyapıdan çıktı unutmayın. O Trabzonspor altyapısının ürünü. Ona göre..

Kadir Bıyıklı

14.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gözler bugün Nyon'da

  Volkan 7 gol attı

  Gökdeniz: Beni unutmayın

  Fenerbahçe ULEB'de ilk 8 umudunu sürdürüyor

  Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı oldu

  Oftaş'lı Orhan rekora gidiyor

  Vestel Manisa, Sivas'ı ağırlıyor

  G.Saray'da Feldkamp şoku

  Engelli gençler Efes'i izledi

  Güle güle Gökdeniz


 Son Dakika Haberleri