Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Sarkozy’nin yıldızı çabuk söndü

Fransız basını, yerel seçimin ikinci turunda elde edilen sonuçları, “Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy için ağır yenilgi” olarak yorumladı. Le Parisien, “Fransızlar Sarkozy’yi cezalandırdı” başlığıyla verdiği haberde, iktidardaki Halk Hareketi Birliğinin, muhalefet karşısında ağır yenilgi aldığını yazdı.


Tibet'te katliam

Sürgündeki Tibet hükümeti, Çin yönetimine karşı protestoların düzenlendiği Tibet’teki şiddet olaylarında yüzlerce kişinin öldüğünü açıkladı ve BM ile

İngiltere’de Irak işgal kararı soruşturuluyor

İngiltere Başbakanı Gordon Brown, Irak savaşının beşinci yılında, Irak’ın işgali kararıyla ilgili kapsamlı soruşturma başlatılacağını açıkladı.


  İsrail basını Netanyahu’dan hesap soruyor

İsrail muhalefetinin lideri ve Likud Başkanı Binyamin Netanyahu’nun 2006 ağustosunda İngiltere’nin başkenti Londra’ya yaptığı ziyaret, İsrail kamuoyunun gündemine oturdu.


  Afganistan’da 4 NATO askeri öldürüldü

Afganistan’da düzenlenen intihar saldırısında 3 sivilin yanı sıra 4 NATO askerinin öldüğü bildirildi.


  Annapolis çöküşe doğru gidiyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, geçen yıl kasım ayında ABD’deki Annapolis Konferansı ile başlayan barış sürecinde yaşanan olumsuzluklardan dolayı oldukça karamsar olduğu ve yakında, Annapolis’in başarısız olduğunu ilan edebileceği öne sürüldü.


  Kardavi rehinelerin salıverilmesini istedi

Avusturya Dışişleri Bakanlığı, Tunus’ta rehin alınan 2 Avusturyalı turistin salıverilmesi için tanınan sürenin uzatıldığı yönünde mesaj aldıklarını bildirdi.


  Birleşmiş Milletler, Mitroviça’dan çekildi

BM polisinin, Kosova’daki Mitroviça şehrinin kuzeyinden çekilmek üzere talimat aldığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri