Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş zorlu virajda

Süper Lig lideri Beşiktaş'ı zorlu maçlar bekliyor. Hafta sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak siyah-beyazlılar, daha sonra F.Bahçe'yi konuk edip, ardından Sivas deplasmanına çıkacak.


Trabzon'un mazereti hakem

Beşiktaş'a 3-0 yenilen Trabzonspor'da, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın yönetimine tepki gösterildi. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, B

F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

Ligin ilk yarısında ilk 9 maçta 13 gol atan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda 9 maçta 26 gol kaydetti. F.Bahçe ilk yarıda 9 maçta 4 galibiyet, 4 berab


  G.Saray Feldkamp'sız çalııyor

Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında çarşamba günü Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.


  Nihat İspanya'da 12. golünü attı

İspanya Birinci Ligi La Liga'da geçen hafta Barcelona'yı deplasmanda 2-1 yenerek büyük yankı uyandıran ve tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşayan Villarreal, geçen hafta da Real Zaragoza'yı yendi.


  Beşiktaş ULEB'de Kızılyıldız önünde

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı, ULEB Kupası 3. tur rövanş maçında bugün Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla karşı karşıya gelecek.


  Semih 11'de olmalı


  Basit mağlubiyet


  Kartal liderliğini korudu


  3 puan Rüştü'nün



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri