Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY'DA SEÇİM GÜNÜ

Sarıkırmızılı kulübün seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Seçimde başkan adayları Adnan Polat ile Nazım Durak yarışacak. Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayıp, 15.00'de sona erecek seçimde 5 bin 327 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu bildirildi.


İstanbul'da basketbol şöleni

Beko All Star 2008 şöleni bugün Abdi İpekçi Salonunda düzenlenecek. Organizasyon kapsamında yabancılar ve Türkler karması karşı karşıya gelecek, smaç

F.Bahçeli Solomon Avrupa'da sayı kralı

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde 6. ve son haftanın ''en değerli oyuncusu'' (MVP) unvanını, ABD'li oyuncular Fenerbahçe Ülker'in 30 yaşında ve 1.87 me


  Beşiktaş, İstanbul Belediye önünde

Turkcell Süper Lig'de bugün lider Beşiktaş'ı ağırlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kümede kalmak için güçlü rakibinden puan almak istiyor.


  Halil Mutlu Pekin'den sonra halteri bırakıyor

2008 Pekin Olimpiyatları'na hazırlanan olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, ''Pekin'e kazanmaya gideceğim'' dedi. Mutlu, 35 yaşına geldiğini ve olimpiyat sonrası sporu bırakacağını kaydetti.


  Yusuf: Denizli kümede kaldı

Denizlispor takım kaptanı Yusuf Şimşek, Süper Lig'de kalmayı garantilediklerini fakat her maçlarını 3 puan için oynayacaklarını söyledi.


  Trabzon'da Barış Memiş sevinci yaşanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun, Beşiktaş-Trabzospor maçında kırmızı kart gören Barış Memiş'in cezasını kaldırması Bordo-Mavililerde sevince neden oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri