Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

TÜSİAD: İstikrar korunmalı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kibar, “Ekonomik ve siyasi istikrarımızı koruyarak büyüme sürecimize kesintisiz olarak devam etmemiz, enflasyon ve işsizlik oranlarını azaltacak etkili politikaları devreye sokmamız, gelir artışı ve dağılımındaki iyileşmeyi hızlandırarak ülkemizin refah seviyesini arttıracak” dedi.


Reformlar hayata geçerse büyürüz

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Araştırma ve Para Politikası Birimi Başkanı Cahit Özcet, uygulamaya konulan yapısal reformların kararlılıkla sürdürü

Şimşek: Ekonomide belirsizlikler var

Hazineden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, AKP’ye açılan kapatma davasına ilişkin olarak “Bir belirsizlik kaynağı olmayacağını söylersem bu saflık


  5 milyon genç âtıl

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programının (UNDP) ‘’Türkiye’de Gençlik’’ konulu İnsani Gelişme Raporu, Türkiye’deki gençlerin yaklaşık yüzde 40’ının atıl durumda bulunduğunu, işsizliğin gençler için bir numaralı sorun haline geldiğini ve eğitimle ilgili problemlerin de acil çözüm beklediğini ortaya koydu.


  Mükelleflerin banka hesaplarına inceleme

Antalya Gelir İdaresi Başkanlığı, beyan ettikleri vergi miktarları ile banka hesaplarındaki bilgiler arasında derin farklılıkların bulunması üzerine 686 vergi mükellefini uyardı.


  Sabiha Gökçen’in devir sözleşmesi imzalandı

Sabiha Gökçen Havalimanı için devir sözleşmesi imzalandı. Limak Holding’in Malezyalı ve Hintli ortaklarıyla kurduğu şirket, 30 aylık yatırım sürecine girecek.


  Tüketicilerin borcu 97.6 milyar YTL çıktı

Tüketicilerin tüketici kredisi kullanımı ve kredi kartları dolayısıyla bankalara olan toplam borcu 7-14 Mart haftasında 933 milyon YTL artarak 97 milyar 642 milyon YTL’ye ulaştı.


  IMF: ABD durgunluğa yakın

IMF, ABD ekonomisinin durgunluğa yakın olduğuna inanıyor. Fon, son düşüşe ragmen doları güçlü gördüğünü belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri