Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Son 3 yılın en hırçın Beşiktaş'ı 27 haftada 7 kırmızı kart gördü

Turkcell Süper Lig'de son 2 haftada kırmızı kartlar nedeniyle maçları 11 kişi tamamlayamayan Beşiktaş, son yılların en çok kırmızı kart gördüğü dönemi yaşıyor. Siyahbeyazlılar, son 3 sezonun en ''hırçın'' dönemini geçirirken, geride kalan 27 haftada toplam 7 kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

2005-06 ve 2006-07 sezonlarının tamamında sadece 4'er kez kırmızı kart gören siyahbeyazlı futbolcular, bu sezon ise henüz ligin bitimine 7 hafta kala kırmızı kart sayılarını 7'ye çıkardı. Beşiktaş, ayrıca bu sezon 7 kırmızı kart gören Trabzonspor'u da yakalayarak, ligin de en çok kırmızı kart gören 2 takımından biri oldu.

183 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADILAR

Siyah-beyazlılar, bu sezon kırmızı kartlar nedeniyle ligdeki 7 maçta 183 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. En erken kırmızı kartı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 42. dakikasında Bobo görürken, bu nedenle Beşiktaş 48 dakika 10 kişi mücadele etti. Siyahbeyazlılar geçen haftaki Trabzonspor maçında da İbrahim Toraman'ın 49. dakikada gördüğü kırmızı kart nedeniyle 41 dakika 10 kişi oynamıştı

7 MAÇIN 4'ÜNÜ KAZANDI

Siyahbeyazlı takım, futbolcularının kırmızı kartla cezalandırıldığı 7 maçın 4'ünü kazanırken, 3'ünde ise sahadan mağlup ayrıldı. Siyahbeyazlılar, bu sezon Trabzonspor ve Denizlispor ile oynadıkları 2'şer lig maçında da kırmızı kart görürken, buna rağmen 4 karşılaşmayı da kazandı. Cisse'nin son dakikada kırmızı kart gördüğü 6. haftadaki Denizlispor maçını 32 kazanan Beşiktaş, Rüştü'nün 79. dakikada kırmızı kart gördüğü ve son 11 dakikasında kaleyi Bobo'nun koruduğu Trabzonspor karşılaşmasında da aynı skorla 32 galip geldi. Beşiktaş, ligin ikinci yarısındaki Denizlispor maçında bu kez Ali Tandoğan ile kırmızı karta ulaşırken, karşılaşmadan 21 galip ayrıldı. Geçen haftaki Trabzonspor maçında da İbrahim Toraman kırmızı kart görürken, siyah-beyazlılar sahadan 30'lık galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş'ın kırmızı kart görüp kaybettiği maçlar ise 12. haftada İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü ve 2-1 biten Sivasspor, Tello'nun kırmızı kart gördüğü 2-0'lık Kayserispor ve son olarak da Bobo'nun kırmızı kart gördüğü 2-1'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları oldu.

EN HIRÇIN İBRAHİM TORAMAN

Beşiktaş'ın bu sezon en ''hırçın '' futbolcusu İbrahim Toraman oldu. 2005-06 ve 2006-07 sezonlarında da ligde 2'şer kırmızı kart gören İbrahim Toraman, bu sezon 27 haftada 2 kırmızı karta ulaşarak kötü istikrarını sürdürdü. Ayrıca İbrahim Toraman'ın yanı sıra Cisse, Ali Tandoğan, Rüştü, Tello ve Bobo kırmızı kartla cezalandırılan futbolcular oldu. Rüştü'ye, ligin 9. haftasındaki Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart için, kararın hatalı verildiği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ceza verilmedi.

Ricardinho kadro dışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yenilip liderlikten olan Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi yönetim kurulu şok bir kararla Brezilyalı futbolcu Ricardinho'yu kadro dışı bıraktı. Kadro dışı bırakılma nedeni olarak disiplinsiz davranışları gösterildi.

24.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Son 3 yılın en hırçın Beşiktaş'ı 27 haftada 7 kırmızı kart gördü

  Malezya'da zafer Raikkonen'in oldu

  İstanbul Büyükşehir 3 büyüklerin belâlısı

  Bobo ikinci yarıda büyük düşüş yaşıyor

  Polat ilk şampiyonluk sevincini yaşadı

  Futbolcular kadar Ertuğrul Sağlam da hatalı

  Adnan Polat


 Son Dakika Haberleri