Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Adnan Polat

Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat listesine önemli isimler aldı. Yiğit Şardan geçen seçimde başkan adayı olan bir isim. Polat'ın listesinde yer almasısürpriz oldu diyebiliriz. Ben onu ileride başkan olabilecek biri olarak düşünüyordum. Kim bilir bu bir başlangıçtır. Adnan Polat'tan sonra başkan o olacaktır. Polat da benzer biçimde başkanlığa uzandıdenilebilir. Bu bir süreç işi. Bir diğer önemli isim Işın Çelebi. Ayrıca Mümtaz Tahincioğlu, Tunca Haznedaroğlu, Ahmet Dedehayır, Mehmet Helvacı, Haldun Üstünel önemli isimler. Ancak son anda liste dışı bırakılan Abdurrahim Albayrak'ın yönetimde olmamasını büyük eksiklik olarak görüyorum. Polat onu bir şekilde yönetime almalıydı. Futbolcularla yönetim arasında sıcak ve sempatik bir yüz olabilirdi. Profesyonellik yapı içinde sevecenlik katabilecek biriydi Abdurrahim Albayrak. Yönetimde olsa katkısı çok fazla olurdu diye düşünüyorum.

Yeni yönetimi çok önemli icraatlar bekliyor. Bir anlamda G.Saray'ın geleceğini bu yönetim şekillendirecek. G.Saray'ın ekonomik yapılanması ve tesis tamamlanması bu dönemde olacak Seyrantepe Stadı ve yanında spor salonu kompleksi bitecek. Riva arazisi satılacak. Bu iki para kaynağına ilaveten Ali Sami Yen Stadı yanındaki store çadırının olduğu yere iş merkezi yapılacak. Ancak en önemli para kaynaklarından biriolacak Florya Metin Oktay tasislerinin olduğu yerden 600 milyon dolarlık bir girdi sağlanması planlanıyor ki; bana göre en büyük nakit girişi buradan olacak. Antreman sahası Çekmece tarafına taşınacak.

Eğer bu icraatlar gerçekleşirse G.Saray dünya sıralamasında sportif ve mali başarı alanında daima ilk on içinde yer alır. Bu arada Adnan Polat şimdilik yıldız alamayız dediyse de, Gençlerbirliği maçında Sabri topu ayağının altından kaçırınca yüz hali hiçte öyle demiyordu. Bekleyip göreceğiz. Yeni yönetimin G.Saray camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

SAİD OKUR

24.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Son 3 yılın en hırçın Beşiktaş'ı 27 haftada 7 kırmızı kart gördü

  Malezya'da zafer Raikkonen'in oldu

  İstanbul Büyükşehir 3 büyüklerin belâlısı

  Bobo ikinci yarıda büyük düşüş yaşıyor

  Polat ilk şampiyonluk sevincini yaşadı

  Futbolcular kadar Ertuğrul Sağlam da hatalı

  Adnan Polat


 Son Dakika Haberleri