Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbolcular kadar Ertuğrul Sağlam da hatalı

Son derece zor şartlar altında ele geçirilmiş liderlik Beşiktaş için çok önemliydi. Önündeki üç zorlu maçtan alınacak 9 puan özlenen şampiyonluğun işaret fişeklerini ateşleyecekti. Rakipleri kendi sahasında oynarken, o Olimpiyat'ta 3 büyüklerin bileğini bükemediği İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşıyordu. Sakat ve cezalılar vardı, zor maçtı. Hele hele defansın hatasını değerlendiren İbrahim Akın’ın ayağından yenilen gol işleri daha da zorlaştırmıştı. Ertuğrul Sağlam’ın sağ çizgiye hapsettiği Holosko bir anda asıl yeri olan ortadan hücum edince beraberlik golü geldi. Beşiktaş iyi oynamaya başlamıştı ki, her zaman atarak kazandıran Bobo bu kez atılarar kaybettirecek hareketi yaptı.

Bu maçın kaybedilmesinde herkesin sorumluluğu var. Daha ilk dakikalardaki hareketleri ile Rüştü Reçber, Fenerbahçe maçında oynayamayacağının sinyalini verdi. Başta Gordon olmak üzere İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan çok kötü oynadı. Serdar ön libero yükünü çekemeyeceğini ilan etti. Delgado ve Tello gizlenerek oynadılar. Nobre ve Holosko’nun gayreti yetmedi. Bu ikilinin uyumu ile gelen başarıyı hiçe sayıp Bobo’yu oynatan, yanlış ve geç oyuncu değişikliği ile eldeki 1 puanı da rakibe veren Ertuğrul Sağlam da hatalıydı.

Kesinlikle Belediyespor’un galibiyetini gölgelemek istemem ancak, hakem konusunu yazmak zorundayım. Daha maçın başında Adriano’nun Rüştü’ye yaptığı açık faulü, Efe’nin efelenmelerini, geçen hafta İbrahim Toraman’ın yaptığı hareketin aynısını yapan Cesario’nun ceza çizgisinde Delgado’ya yaptığı faulü ve Ekrem’in tahrikkar sarılmalarını göremeyen Hakan Sivriservi, Bobo’nun vururcasına itmesini çok iyi gördü ve anında cezalandırdı. Maçın kaybedilmesinde elbette hakemi suçlayamayız. Beşiktaşlı futbolcular da anlaşılmaz bir gerginlik var. Ligin en az sarı, en çok kırmızı kart gören takımı Beşiktaş da belli ki bir disiplinsizlik var.

Bu yenilgi elbette her şeyin sonu değil. Belki de G.Saray’ı yenerek elde edilen liderlik bu defa Fenerbahçe galibiyeti ile tekrar gelecek. Bu arada mutlaka hakemlere dikkat edilmeli ve sakin olunup hata yapılmamalı. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş için kaybedilmiş bir şey yok heyecan devam ediyor.

NİDAİ PAKSOY

24.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Son 3 yılın en hırçın Beşiktaş'ı 27 haftada 7 kırmızı kart gördü

  Malezya'da zafer Raikkonen'in oldu

  İstanbul Büyükşehir 3 büyüklerin belâlısı

  Bobo ikinci yarıda büyük düşüş yaşıyor

  Polat ilk şampiyonluk sevincini yaşadı

  Futbolcular kadar Ertuğrul Sağlam da hatalı

  Adnan Polat


 Son Dakika Haberleri