Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail Gazze’yi vurarak barış yapacak

İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, İsrail’in Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşmelerinin, Gazze’deki durumu değiştirmeyeceğini, Gazze’deki İsrail operasyonlarının barış görüşmelerini engellemek bir yana bu görüşmelere yardımcı olduğunu söyledi.


Emevi Camiinde asırlık İslâm hoşgörüsü

Suriye'nin başşehri Şam’daki Emevi Camiinde bulunan vaftiz kuyuları, 13 asırdır İslâm dininin diğer dinlere olan hoşgörüsünü gösteriyor. Camiye namaz

Maliki’den Basra'da Şiî milislere ültimatom

Irak Başbakanı Nuri Maliki, Şii milislerine silâhlarını güvenlik güçlerine teslim etmek için 72 saat mühlet verdi. Basra’da Maliki imzasıyla yayımlana


  Yeşil Bölge’ye roket saldırısı

Irak'ın başşehri Bağdat’ta Amerikan Ordusu tarafından korunan Yeşil Bölge’ye roket ve havantoplarıyla saldırı düzenlendi.


  Sri Lanka’da 20 günün acı bilançosu: 550 ölü

Sri Lanka’da iç savaş şiddetini giderek arttırıyor. Askeri yetkililer, yerel güvenlik güçleri ile ayrılıkçı Tamil eylemcileri arasında son 20 günde çıkan çatışmalarda 550’den fazla kişinin öldüğünü bildirdi.


  Lokmacı Barikatı mayından arındırılıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Dimitris Hıristofyas’ın mutabık kaldıkları Lokmacı kapısının açılması konusunda hazırlıklar devam ediyor.


  Fetih, Hamas'la diyalog için önşart teklif ediyor

Filistin'in El Fetih grubu, Yemen girişiminde uzlaşı sağlanmasına rağmen Gazze’nin kontrolünü elinde bulunduran Hamas grubuna görüşmelere başlamak için bir önşart koştu.


  Okul duvarı çöktü 13 öğrenci öldü

Nijerya'nın güneybatısındaki Ibadan’da bir okulun duvarının yıkılması sonucu 13 öğrencinin öldüğü bildirildi.


  İran’da feci trafik kazası

İran'ın güneybatısından meydana gelen trafik kazasında 27 öğretmen hayatını kaybetti.


  Hindistan’dan Çin’e gözdağı

Hindistan'ın Pazar günü yaptığı nükleer başlık taşıyabilen füze denemesinin, Tibet’teki protestoları kanlı bir şekilde bastıran Çin’e göz dağı vermek için gerçekleştirdiği iddia edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri