Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İnşaat sektörü zorda

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Şükrü Koçoğlu, inşaat sektörünün tam anlamıyla vurgun yemiş durumda bulunduğunu ileri sürerek, ‘’Fiyat Farkı Kararnamesi acilen değiştirilmeli, inşaat sektörü için özel katsayı belirlenmelidir’’ dedi.


IMF açık verdi, 403 ton altın satacak

IMF Yönetim Kurulu, kurumun gelir açığını kapatmak için altın stoklarının 403,3 tonunu satmaya karar verdi. Gelecek 4 yılda 400 milyon dolar bütçe açı

Vergiye tek çatı

Maliye Bakanlığı’nın üç denetim birimi, tek çatı altında toplanıyor. Maliye müfettişi, hesap uzmanı ve gelirler kontrolörleri yeni yapıyla vergi denet


  Sanayi üretimi yüzde 7.5 arttı

Türkiye'nin toplam sanayi üretimi, Şubat ayında yüzde 7.5 arttı. Sanayi üretimi geçen yılın aynı ayında yüzde 8.1 oranında artış kaydetmişti.


  Memura ek zam gündemde

Memurların merakla beklediği enflasyon farkının ikinci altı aylık zammın yapılacağı Temmuz ayından itibaren ödenmesi bekleniyor.


  İstikbal’den dev buluş

Türkiye'nin öncü mobilya firması İstikbal ve yan kuruluşu Boyteks Tekstil A.Ş. Ar-Ge ekibi, elekt-romanyetik dalgaların insan sağlığına negatif etkilerini minimize edebilecek dev bir buluşa imza attı.


  Selva Gıda, genç aşçıların yanında

Selva Gıda’nın lezzet sponsoru olduğu, birçok büyük gurmeyi de bir araya getiren, Türk Mutfağı’nın hazinesi, dünya mutfağına Türk ağız tadını ve aşçılık san'atını kabul ettiren san'atkârların ocağı olan Bolu Mengen Aşçılık Okulu’nun 3. Kepçe Devir Teslim Töreni geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.


  Doğuda yara büyüyor

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Latif Tosunoğlu, Doğu Anadolu Bölgesi’nde kalkınmaya yönelik acil tedbirlerin alınmasını gerektiğini belirterek, ‘’Bölgede yara her gün büyüyor. İyileşmesi de zorlaşıyor’’ dedi.


  Amme alacaklarına yeni düzenleme

Amme alacaklarının tahsili konusunda yeni düzenlemeler içeren kanun tasarısı, bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri