Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yılın derbisi G. Saray’ın

Süper Ligde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan yılın derbisini sarı-kırmızılılar Nonda'nın golülye 1-0 kazandı. Galatasaray bu galibiyetle puanını 73'e çıkardı ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı.


Derbi maçtan notlar

G. Saray kapıyı araladı


  Türkiye'nin tek akrobatik basketbol şov grubu

TÜRKİYE'NİN tek akrobatik basketbol şov grubu ''Karizma Show'', 6. Türkiye Üniversite Spor Oyunları kapsamında Marmaris'te gösteri yaptı.


  Hidayet ve Mehmet finale doğru

NBA'DE PLAYOFF SERİSİNDE DOĞU'DA MAGIC, RAPTORS'I BATIDA DA JAZZ, ROCKETS'İ YENEREK, SERİDE 31 ÖNE GEÇTİ. MAGİC'DE HİDAYET TÜRKOĞLU 18, JAZZ'DA MEHMET OKUR 14 SAYI KAYDETTİ.


  Trabzonspor deplasmanda galibiyetle dönemiyor

SÜPER Lig'in 32. haftasında deplasmanda Gaziantepor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, dış saha maçlarındaki kazanamama hastalığını sürdürdü.


  Kayserispor dedikodulara sahada cevap verdi

KAYSERİSPOR Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Çaykur Rizespor maçı öncesi ortaya atılan dedikodulara en güzel cevabı sahada verdiklerini belirterek, ''Yedek kadroyla ancak 3 gol atabildik'' dedi.


  Beşiktaş'tan Adana'ya teşekkür

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de cezaları nedeniyle cumartesi günü Adana'da oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Bursaspor maçındaki konukseverlikleri ve desteklerinden dolayı Adana'nın ilgili makamlarına ve sporseverlere teşekkür etti.


  Çaykur Rize'de düşme üzüntüsü

TÜRKCELL Süper Lig'de Kayserispor'a deplasmanda 3-0 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Yusuf Turanlı, maçlarda yaşanan hakem hataları ve üzerlerine oynanan oyunların sonlarını hazırladığını öne sürdü.


  Selçuk Aydın Altın Kemer sahibi oldu

WBC Yarı Orta Siklet Kıtalararası Kemer Karşılaşmasında Selçuk Aydın, Güney Afrikalı rakibi Lucky Lewele'yi sayıyla yenerek altın kemerin sahibi oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri