Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alonso'nun umudu İstanbul

FORMULA-1 Türkiye Grand Prix’si öncesinde İspanyol basınına açıklama yapan Renault’nun İspanyol pilotu Fernando Alonso, "Türkiye’de yarışacağım için çok heyecanlı ve iyimserim" dedi.

Alonso, As gazetesine yaptığı açıklamada, sezonun 4. grand prix’si olanBarcelona yarışını tamamlayamamasına rağmen, Renault olarak daha iyiye doğru gittiklerini, bunun ilk sonuçlarının da Türkiye’de alınabileceğini belirtti.

İSTANBUL PARKI EĞLENCELİ

"Barcelona’da birkaç puan alabileceğimiz halde fırsatı değerlendiremedik. Takım için önemli olabilirdi ama ne ben ne de Nelson yarışı tamamlayabildik" diyen Alonso, araçtan alınan verimin iyi olduğunu kaydetti. Yarışın gerçekleşeceği İstanbul Park için "Çok sert ve hızlı bir pist. Bazı virajların sonu görünmüyor. Bu da pisti daha zor hale dönüştürüyor. Özellikle 8. viraj çok eğlenceli" değerlendirmesinde bulunan İspanyol pilot, "çok eğlenceli" bulduğu pistin, pilotlar için bir "Rus dağı" olduğunu, burada yarışmaktan zevk aldıklarını ifade etti.

ARADAKİ FARKI KAPATACAĞIM

Fernando Alonso, Renault takımı olarak canla başla çalıştıklarını ve hedeflerinin sadece rakiplerle olan farkı kapatmak olduğunu belirterek, "Bunun kolay olmayacağını biliyorum ama yine de başaracağımızdan eminim. Şu andan itibaren her şey olabilir. Şimdiye kadar yapamadığımızdan farklı olarak, eğleneceğiz" şeklinde konuştu.

07.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalya, Fatih Terim'i unutmadı

  Türkiye'deki mücadele Avrupa liglerini aratmıyor

  Alonso'nun umudu İstanbul

  Trabzon'da hedef F.Bahçe

  Türkiye Kupası kimin olacak?

  Hıncal Uluç: Siyah çantalar dolaşıyor

  Elvan, olimpiyatlara Bolu'da hazırlanıyor

  5 bin Kocaeli taraftarı İzmir'e akın edecek