Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da hedef F.Bahçe

SÜPER Lig'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan Trabzonspor, ligdeki son maçında kendi sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe'yi yenerek sezonu mutlu tamamlamak istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile haftayı moralli kapatan Bordo-mavililer, kötü başladığı sezonu güzel bitirmek için Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Ayrıca, bu sezon şampiyonluğa oynayan rakipleri ile yaptığı 7 maçtan da galibiyet alamayan Karadeniz temsilcisi, Fenerbahçe maçı ile aynı zamanda bir ilki başarmayı hedefliyor. Trabzonspor, bu sezon ligde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Sivasspor ile oynadığı maçlarda sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

1996'YI UNUTMADILAR

Bordo-mavililer için Fenerbahçe karşılaşmasının bir başka önemi de, bir anlamda geçmişin rövanşı niteliğinde olması. Trabzonspor, 1996 yılında şampiyonluk için yarıştığı rakibine sezonun son maçında kendi sahasında yenilerek, şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Bordo-mavililerin ligde bir iddiası olmasa da, güçlü rakibini yenerek 1996'da kaybettiği şampiyonluk maçının rövanşını da almak is.tiyor.

07.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalya, Fatih Terim'i unutmadı

  Türkiye'deki mücadele Avrupa liglerini aratmıyor

  Alonso'nun umudu İstanbul

  Trabzon'da hedef F.Bahçe

  Türkiye Kupası kimin olacak?

  Hıncal Uluç: Siyah çantalar dolaşıyor

  Elvan, olimpiyatlara Bolu'da hazırlanıyor

  5 bin Kocaeli taraftarı İzmir'e akın edecek