Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Türkiye Kupası kimin olacak?

KAYSERİSPOR ile Gençlerbirliği takımları arasında bugün Bursa’da yapılacak Fortis Türkiye Kupası finalini Atatürk Stadında saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.

Final maçı öncesinde dünyanın sayılı dans toplulukları arasında gösterilen Anadolu Ateşi ekibi davul gösterisi yapacak. Kayserispor ile Gençlerbirliği'nin teknik direktörleri düzenledikleri ortak basın toplantısında kupayı almak istediklerini söylediler. Almira Otel'de düzenlenen basın toplantısına Gençlerbirlği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın yanı sıra, Gençlerbirliği takım kaptanı El Saka ile Kayserispor kaptanı Ragıp katıldı.

TEKNİK ADAMLARIN GÖRÜŞÜ

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kupayı kazanmak için büyük bir amaç ve inanç birlikteliği yaptıklarını belirterek, finali kazanıp seneye UEFA'da Türkiye'yi temsil etmeyi istediklerini kaydetti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenör olduğu dönemlerde iki final oynadıklarını ama kupayı kazanamadıklarını hatırlattı. Kayserispor'a da övgüler yağdıran Bakkal, Kayserispor'un büyük hedefleri olan bir kulüp olduğunu, bu nedenle oyuncularına astronomik fiyatlar teklif edildiği halde kabul etmediğini anımsattı. Kayserispor kaptanı Ragıp ise, finalde oynamanın her futbolcuya nasip olamayacağını aktarırken, şöyle devam etti: "Biz de bunun bilincindeyiz. Arkadaşlarım bunun bilincinde. Takım içerisindeki havamız çok iyi. Bir ilki başarıp kupayı Kayseri'ye getirmek istiyoruz. Tolunay hocamız bizden çok inandı. İnşallah onu haklı çakartacağız."

07.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İtalya, Fatih Terim'i unutmadı

  Türkiye'deki mücadele Avrupa liglerini aratmıyor

  Alonso'nun umudu İstanbul

  Trabzon'da hedef F.Bahçe

  Türkiye Kupası kimin olacak?

  Hıncal Uluç: Siyah çantalar dolaşıyor

  Elvan, olimpiyatlara Bolu'da hazırlanıyor

  5 bin Kocaeli taraftarı İzmir'e akın edecek