Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Birçok tuzak kuruluyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Birçok tuzaklar hazırlanıyor. Kurulan tuzaklara, ayak oyunlarına bizler vakit ayıramayız. Bizim öyle kayıkçı kavgalarına hiç vaktimiz yok. Ankara’da oturup kalmak gibi de asla bir düşüncemiz de yok. Biz koşacağız, yurt içinde, yurt dışında koşacağız” dedi.


27 MAYIS'IN ÜLKEYE FATURASI AĞIR OLDU

Eski Milletvekili Rasim Cinisli 28 Mayıs'ı anlattığı konferansında “27 Mayıs Cumhuriyet tarihimizin en talihsiz olayıdır. 27 Mayıs'ın altını üstünü an

ÖSS sistemi değişecek

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, ÖSS’yi değiştirmek istediklerini, bu konu üzerinde çalışmalarının devam ettiğini söyledi. “Bu sistemde öğrenci


  Çin 7.8’le sallandı

Çin’in Sichuan eyaleti 7.8 şiddetindeki depremle sarsıldı. Depremin merkez üssüne yakın bölgede onlarca evin çöktüğü bildirildi. Çin Devlet Televizyonu tarafından çok sayıda okul binasının çöktüğü duyurulan depremde, ölü sayısının ilk bilgilere göre 100’ün üzerinde olduğu ve artmasından endişe edildiği belirtildi. Depremde 900 öğrenci de enkaz altında kaldı.


  Olmert yalan söylüyor

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, ülkesinin en çok hayat kadını ithal eden ülkelerden biri olduğunu söyledi.


  İHH’dan, 120 yetim kıza çeyiz hediyesi

İHH İnsanî Yardım Vakfı, evlenme çağına gelen 120 yetim genç kıza çeyizlik eşya hediye etti.


  Çocuk sahibi olmak isteyenlere umut oldu

Anne olmak için 22 yıl boyunca tedavi gören Sibel Tuzcu’nun kurduğu ‘Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği’, 6 yıldır anne-baba olmak isteyen çiftlere yol gösteriyor.


  Adalet Bakanlığı’na UNICEF’ten teknik destek

Adalet Bakanlığının UNICEF’in teknik desteğiyle yürüttüğü ‘’Ardıç Projesi’’ kapsamında, ceza infaz kurumunda kalan çocuk ve gençler, fizikî şartları ruhsal gelişimlerine göre düzenlenmiş cezaevlerinde kalacak.


  Kene ısırığı tedavisi gören bir kişi öldü

SİVAS’TA Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı şüphesiyle tedavi gören bir kişi öldü.


  ‘Şehir efsaneleri’ne karşı broşürlü tanıtım

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Koordinatörlüğü ‘’Katıldığı parti sonrasında buz dolu bir küvette uyanan gencin organları alındı, zenginler ve ünlüler bekleme listesinde ön sıralarda’’ gibi organ nakline ilişkin ‘’şehir efsanelerinin’’ doğru olmadığını anlatmak amacıyla broşür hazırlattı.


  Teslim olan 2 terörist serbest bırakıldı

TERÖR örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 2 kişi Türk Ceza Kanunu’nun (TCK) ‘’etkin pişmanlık’’ hükmünden yararlanarak serbest bırakıldı.


  Hakkâri, 4.1 şiddetinde depremle sallandı

HAKKÂRİ'NİN Çukurca ilçesinde gece 4.1 büyüklüğünde, hafif şiddette deprem meydana geldi.


  Yağışlar, çiftçinin yüzünü güldürdü

OSMANİYE'NİN Kadirli ilçesinde etkili olan yağışların çiftçilerin yüzünü güldürdüğü bildirildi.


  Devlet, camilere de sahip çıksın

DİYANET ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) Genel Başkanı Lokman Özdemir, ‘’Devletin resmî kurumlarının yakacak ve elektrik bedelleri devlet tarafından ödenirken, camilere farklı bir uygulamaya gidiliyor’’ dedi.


  PTT’den Hybrid Mail uygulaması

PTT Genel Müdürlüğü, basım ve dağıtımdan kaynaklanan gecikmeleri ortadan kaldıracak Hybrid Mail uygulamasına geçiyor.


  Ulaşıma ‘net’ çözüm

Ulaştırma Bakanlığı, vatandaşların deniz, hava, kara ve demir yolu ulaşımını karşılaştırarak seçim yapmasına imkân verecek bir portal hazırlıyor.


  Gözlerinizi bilgisayardan koruyun

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Kamış, bilgisayar ekranlarının sürekli titreşen yapıda olmaları ve saniyede 40-80 kez yanıp sönüyor olmasının, bilgisayar başında fazla kalınması halinde görme güçlüğüne, göz yorgunluğuna ve göz kurumasına sebep olabildiğini söyledi.


  Küresel ısınma kalbi de vuruyor

Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Kliğinde görevli Doç. Dr. Ahmet Temizhan, ani sıcaklık değişimlerinin kalp hastaları için risk oluşturduğunu, tansiyon ve vücut ısısının hava sıcaklıklarındaki değişimlere göre ayarlanmasının büyük önem taşıdığını belirtti.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler