Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Birçok tuzak kuruluyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Birçok tuzaklar hazırlanıyor. Kurulan tuzaklara, ayak oyunlarına bizler vakit ayıramayız. Bizim öyle kayıkçı kavgalarına hiç vaktimiz yok. Ankara’da oturup kalmak gibi de asla bir düşüncemiz de yok. Biz koşacağız, yurt içinde, yurt dışında koşacağız” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Birçok tuzaklar hazırlanıyor. Kurulan tuzaklara, ayak oyunlarına bizler vakit ayıramayız. Bizim öyle kayıkçı kavgalarına hiç vaktimiz yok’’ dedi.

Başbakan Erdoğan Antalya’da yapımı tamamlanan tesislerin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ankara’ya mahkûm bir hükümet olmadıklarını ve on yılların sorunlarını 5 yılda çözdüklerini, iktidarları döneminde 2.5 milyon insanı iş sahibi yaptıklarını belirtti. Erdoğan, ‘’Bu arada çok açık bir şeyi daha ifade etmek istiyorum; birçok tuzaklar hazırlanıyor. Kurulan tuzaklara, ayak oyunlarına bizler vakit ayıramayız. Bizim öyle kayıkçı kavgalarına hiç vaktimiz yok. Ankara’da oturup kalmak gibi de asla bir düşüncemiz de yok. Biz koşacağız, yurt içinde, yurt dışında koşacağız’’ diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, dünyada bir ekonomik kriz yaşandığına işaret ederek, ‘’Dünya bir ekonomik krizin içerisinde, ama dikkat edin Türkiye bu ekonomik krizi aynen onlar gibi yaşamıyor. Yere sağlam basıyoruz, kararlı basıyoruz’’ dedi.

Türkiye’de 79 yılda 230 milyar dolar olan GSMH’nin, 5 yılda 429 milyar dolar eklenerek 659 milyar dolara çıktığını anlatan Başbakan Erdoğan, aynı dönemde ihracatın da 36 milyar dolardan 117.5 milyar dolara ulaştığını kaydetti. Türkiye’nin 5 yıl önce 23.5 milyar dolar olan IMF borcunun 7 milyar dolara düştüğünü belirten Erdoğan, ‘’Önceki dönemde 22 banka müflis fona devredildi, ama bu dönemde bir tane banka yok. Ayaklarımızın üzerinde duruyorsak böyle duruyoruz’’ dedi.

Türkiye’de bir tutsat (mortgage) krizi yaşanmadığına dikkat çeken Erdoğan, ‘’Niye? Bizim sigortamız var. Nedir o sigorta? TOKİ. Benim vatandaşım mortgageye değil, toplu konuta gidiyor’’ diye konuştu.

/ Antalya

13.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Birçok tuzak kuruluyor

  27 MAYIS'IN ÜLKEYE FATURASI AĞIR OLDU

  ÖSS sistemi değişecek

  Kurtarmaya hayır

  Çin 7.8’le sallandı

  Olmert yalan söylüyor

  İHH’dan, 120 yetim kıza çeyiz hediyesi

  Çocuk sahibi olmak isteyenlere umut oldu

  Adalet Bakanlığı’na UNICEF’ten teknik destek

  Kene ısırığı tedavisi gören bir kişi öldü

  ‘Şehir efsaneleri’ne karşı broşürlü tanıtım

  Teslim olan 2 terörist serbest bırakıldı

  Hakkâri, 4.1 şiddetinde depremle sallandı

  Yağışlar, çiftçinin yüzünü güldürdü

  Devlet, camilere de sahip çıksın

  PTT’den Hybrid Mail uygulaması

  Ulaşıma ‘net’ çözüm

  Gözlerinizi bilgisayardan koruyun

  Küresel ısınma kalbi de vuruyor