Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Akla ziyan hezeyan

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde Avrupa Birliği’ne yapılan itirazın, Türkiye’nin haysiyetini, itibarını korumaya dönük olmadığını belirterek, ‘’Bu itiraz, laikliği korumaya dönük bir itiraz da değildir. Çünkü, AB’nin laiklik karşıtı olduğunu söylemek akla ziyan bir hezeyandır. Zira demokratik olmadan, evrensel değerleri özümsemeden saygın olamayacağımızı bilmeliyiz’’ dedi.


EN AZ YÜZDE 7 BÜYÜME

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yüzde 7'nin altında kalacak bir büyümenin Türkiye için başarısızlık olduğunu belirterek, "2007-2008'de maalesef büt

Bahçeli: Tuzak iddiası paranoya

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yargı süreci sonunda AKP’nin kapatılmaması yönünde bir kararın çıkması halinde bundan memnuniyet duyacaklarını ancak


  Hukuk ve demokrasiden yanayız

Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini, AKP’nin kapatılmasına ilişkin davayla ilgili olarak ‘’Davayı yakından izliyoruz, dava sürerken birşey söylemek istemiyoruz. Mahkeme sonuçlandıktan sonra görüşümüzü açıklayacağız’’ dedi.


  Doğuda kış ve kar

KARS, Ardahan ve Erzurum’a gece kar yağdı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bölgede gecenin en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceyle Kars ve Ardahan’da yaşandı.


  Organ bağışı umut oluyor

SAĞLIK Bakanlığı Ulusal Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Sistemi kayıtlarından alınan bilgiye göre, 2007 Aralık ayı sonuna kadar, Bölge ve Ulusal Koordinasyon Merkezlerine beyin ölümü bildirilen 563 kişiden 319’unun organları, ailelerinin organ bağışına izin vermemesi sebebiyle kullanılamadı.


  Mahalle olacak belediyelerin derdi büyüyecek

Ankara’nIn Gölbaşı ilçesine bağlı Selametli beldesinin Belediye Başkanı Adem Küçük, yeni yasayla mahalle statüsüne gireceklerini belirterek, bu durumda belde halkının yaşadığı sorunların artacağını savundu.


  Turizm şehirlerinde inşaat yasağı başlıyor

TURİZM şehirlerinde uygulanan inşaat yasağı yarın başlıyor. Turizm hareketlerinin yoğun olduğu yerleşim alanları ile turistik yörelerde sürdürülen inşaat faaliyetleri, ses, görüntü ve çevre kirliliğine sebep olduğu için 31 Ekim’e kadar yasaklanıyor.


  Vahşi madenciliğe ‘hayır’

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, madenlerin çıkarılmasına karşı olmadıklarını ancak rehabilitasyon planlarının hazırlanmasını ve hassas alanlarda madencilik yapılmamasını istediklerini söyledi.


  Vahşi madenciliğe ‘hayır’

DİYARBAKIR'DA, DTP’nin gösterisinde elinde Kur’ân-ı Kerim ile açıklama yapan emekli imam Muhittin Eryılmaz hakkında, ‘’terör örgütünün propagandasını yapma’’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.


  Erdoğan'ın tazminat dâvâsı reddedildi

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın, grup toplantısında yaptığı konuşmada, ‘’kişilik haklarına saldırıda bulunduğu’’ iddiasıyla CHP Genel Başkanı Deniz Baykal aleyhine açtığı 40 bin YTL’lik manevî tazminat dâvâsı reddedildi.


  3 yılda, 300 terörist ‘etkin pişman’ oldu

IRAK'IN kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarından son 3 yıl içerisinde kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 300 terörist, çıkarıldıkları mahkemelerde ‘’etkin pişmanlık’’ hükümlerinden yararlanıp serbest kaldı.


  Sakarya Tıp Fakültesi bu yıl öğrenci alacak

SAKARYA Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesine bu yıl öğrenci alınacağı bildirildi. SAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Genel Kurulu toplantısı sonucunda fakülteye 25 öğrenci alınmasına karar verildiği belirtildi.


  DGS başvuruları başladı

MESLEK yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programları mezunlarının lisans öğrenimlerine devam edebilmeler için katılmaları gereken Dikey Geçiş Sınavı’na (DGS), başvurular başladı.


  Kızılay’dan Çin’e yardım ekibi

TÜRK Kızılayı, Çin’in Weichuan eyaletinde meydana gelen 7.8 şiddetindeki depremin ardından, Çin’e, 2 kişiden oluşan öncü afet müdahale ve lojistik ekibi gönderdi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler