Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat: Tertemiz bir şampiyonluk

GALATASARAY'IN Türkcell Süper Lig şampiyonluğunu kutlama etkinlikleri devam ediyor. İstanbul Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nda Çılgınlar Partisi düzenlendi. Şampiyonluğun kutlandığı geceye Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri, bazı futbolcu ve taraftarlar katıldı. Adaya gelen ve tezahüratlarla karşıladıkları futbolcu ve yöneticilere büyük ilgi gösteren taraftarların teknik direktör Cevat Güler'e büyük sevgi gösterdikleri görüldü.


F.Bahçe'nin dinamosu Aurelio

FENERBAHÇE'NİN Brezilya asıllı oyuncusu Mehmet Aurelio, 2007-2008 sezonunda ortaya koyduğu performansla örnek bir tablo çizdi.

Sivas: UEFA Kupası bizim hakkımız

SİVASSPORLU yöneticiler, UEFA'ya Beşiktaş yerine Sivasspor'un katılması gerektiğini söyledi.


  Zico ile Maradona karşı karşıya oynadı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zico, İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan yardım maçında Arjantinli yıldız Maradona'yla birlikte forma giydi. Stadı dolduran sporseverler, yıldızların maçına büyük ilgi gösterdi.


  İstanbul Park'ın geleceği tehlikede

İSTANBUL Park'ta geçtiğimiz pazar günü düzenlenen GP2 yarışı sırasında piste 2 köpeğin girmesinden dolayı Pilotlar Derneği sert eleştirilerde bulunurken, İspanyol basını F1 Başkanı Bernie Ecclestone'dan dolayı piste ciddi bir ceza verilmesinin zor olduğunu iddia etti.


  Şampiyon Kocaelispor krallar gibi karşılandı

SÜPER Lig'e çıkan Kocaelispor, kente gelişini taraftarlar krallar gibi karşıladı. Üstü açık otobüsle gelen takımı vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.


  Denizlispor'lu Yusuf'a Yunanistan kancası

SÜPER Lig takımlarından Denizlispor'un tecrübeli kaptanı Yusuf Şimşek, yeşil-siyahlı takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını söyledi.


  UEFA Kupası bugün sahibini buluyor

RUSYA'NIN Zenit St. Peterborg ile İskoçya'nın Glasgow Rangers takımları arasında bugün İngiltere'nin Manchester kentinde oynanacak olan 2007-2008 sezonu UEFA Kupası finalinde şampiyon belli olacak.


  Potada bayanların şampiyonluk maçı

TÜRKİYE Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) 2007-2008 sezonu şampiyonu bugün belli olacak. Fenerbahçe ile Galatasaray, play-off final serisindeki 5. ve son maçta Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler