Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat: Tertemiz bir şampiyonluk

GALATASARAY'IN Türkcell Süper Lig şampiyonluğunu kutlama etkinlikleri devam ediyor. İstanbul Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Adası'nda Çılgınlar Partisi düzenlendi. Şampiyonluğun kutlandığı geceye Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri, bazı futbolcu ve taraftarlar katıldı. Adaya gelen ve tezahüratlarla karşıladıkları futbolcu ve yöneticilere büyük ilgi gösteren taraftarların teknik direktör Cevat Güler'e büyük sevgi gösterdikleri görüldü.

TERTEMİZ BİR ŞAMPİYONLUK ALDIK

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gecede yaptığı konuşmada, ''Gerçekten alnımızın akıyla, tertemiz bir şampiyonluk kazandık'' dedi. Konuşmasında "Şampiyonluğu sadece bize mal etmeyin" diyen Polat, şampiyonluğun eski ve yeni yönetimin, futbolcuların, eski teknik direktör Feldkamp'ın ve antrenörlerin ortak eseri olduğunu vurguladı.

FENERBAHÇE'YE KÜFRETTİRMEDİ

Konuşması sırasında bazı taraftarların Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratlarda bulunması üzerine Polat, bu tezahüratlara müdahale ederek, ''Arkadaşlar lütfen, biz rakiplerimizi sahada yenerek büyüklüğümüzü kanıtlayalım. Başka yöntemlere gerek yok'' dedi. Daha iyi maddi imkan ve tesisleri olsa da kendilerinin 526 yıllık kültürüne kimsenin sahip olamayacağını söyleyen Polat, "Bunun nezaketini göstermeliyiz'' dedi. Başkan Adnan Polat, daha sonra sahneye Çarşamba günü Fenerbahçe ile finalin son maçını bugün oynayacak olan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın oyuncularını davet ederek "Dişi aslanlarımız netice ne olursa olsun, bizim gönlümüzün aslanları oldular. Onlara final maçında iyi şanslar diliyoruz." dedi.

SEZGİN 'DEN FELDKAMP'A TEŞEKKÜR

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluğun ekip çalışması olduğunu belirterek, kendilerine inanmayanlar olsa da inanarak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. Eski teknik direktör Feldkamp ve yardımcısına da teşekkür eden Sezgin, " 'Feldkamp gitti, böyle oldu' denmesi çok yanlış. Bizde önemli emekleri var.'' şeklinde konuştu. Geceye katılan futbolcular da birliktelik oluşturdukları ve inandıkları için şampiyon olduklarını dile getirdiler. Gecede havai fişek gösterileri de yapılırken, Boğaz Köprüsü de sarı kırmızı ışıklandırıldı.

14.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Polat: Tertemiz bir şampiyonluk

  F.Bahçe'nin dinamosu Aurelio

  Sivas: UEFA Kupası bizim hakkımız

  Piontek: Türkiye ilk 3'e girebilir

  Zico ile Maradona karşı karşıya oynadı

  İstanbul Park'ın geleceği tehlikede

  Şampiyon Kocaelispor krallar gibi karşılandı

  Denizlispor'lu Yusuf'a Yunanistan kancası

  UEFA Kupası bugün sahibini buluyor

  Potada bayanların şampiyonluk maçı