Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Carlos ve Kezman'a suçlama

ESKİ Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Galatasaray'ın şampiyonluğu hakkıyla kazandığını, başarının tamamen sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'a ait olduğunu söyledi.

Şen, Galatasaray'ın bu sezon çok büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, ''Kimse kimseye bir şey hediye etmez. Galatasaray şampiyonluğu hakkıyla kazandı. Galatasaray çok büyük başarı elde etti. 17. defa şampiyon oldular, bence 17 şampiyonluğun en başarılısı bu şampiyonluktu'' dedi. ''Bu başarı tamamen Adnan Polat'a aittir'' diyen Ali Şen, şöyle devam etti: ''Onun tecrübesi, bilgisi ve Adnan Sezgin ile beraber bu başarıyı elde ettiler. Eğer Feldkamp ayrıldıktan sonra bir yabancı antrenör getirselerde, o antrenör başkasını kadro dışı bırakır, başka adam alır, başkasını değiştirirdi. Ne yapsa başarı elde edemezdi. Başarı Adnan Polat'ındır. Çok büyük başarı elde ettiler. Galatasaraylıları tebrik ediyorum.''

LAUDRUP GELİRSE BAŞARILI OLUR

Galatasaray'a transferi konuşulan Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup'un gelirse çok başarılı olacağını ifade eden Ali Şen, ''Laudrup iyi futbolcuydu, çok akıllı bir insandır. Çok da başarılıdır. Galatasaray'a gelirse çok başarılı olur. Fenerbahçeli olarak 'İnşallah gelmez' diyorum'' şeklinde konuştu.

ZİCO İLE SENEYE DEVAM ETMEM

Fenerbahçe'de kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın sunduğu bu imkanlara rağmen sezonun kupasız kapatıldığını kaydeden Ali Şen, ''Futbolcular ve Zico, Aziz Yıldırım'a çok ayıp ettiler. Bu imkanlara karşılığını kupa ile vermeliydiler. Olmadı, Zico başarısızdır'' dedi. Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez çeyrek final oynamasını başarı olarak görmediğini vurgulayan Şen, şöyle devam etti: ''Türkiye'de tüm rakipleri yendik, ama çeyrek final oynayana bir şey vermiyorlar. Bu imkanlar eskiden olsaydı çeyrek final çok büyük başarıydı. Fakat Aziz Yıldırım öyle bir kulüp yaptı ki, öyle imkanlar sundu ki bunlara, Chelsea'de oynayan futbolcuların sahip olmadığı imkanlara sahip futbolcular. O zaman ben neden çeyrek final ile mutlu olayım. Bu sonuçla mutlu olmam. Zico ile devam etmem. Çünkü başarısız. Zico geçen sene de başarısızdı. Geçen sene 70 puanla şampiyon oldu. Bu yıl 3 puanı fazla ikinci oldu. O puanlar yetmez Fenerbahçe'ye. Geçen sene 32, bu sene 29 puan kaybetti.'' Şen, ''Zico'nun yerine kim gelmeli'' şeklindeki soru üzerine, ''Fenerbahçe'de bugün çalışmak istemeyen insan mı var? Mustafa Denizli gelmeli'' dedi.

ROBERTO CARLOS HEPİMİZİ ALDATTI

Ali Şen, Roberto Carlos'u Türkiye'de ilk eleştiren kişinin kendisi olduğunu belirterek, ''Oynarken de eleştiriyordum. Roberto Carlos ağabeylik yapıyor' dedim. Roberto ağabeylik yapıyor, ama bizde Roberto ağabey çok'' dedi. Real Madrid'deki Roberto Carlos'un Fenerbahçe'de olmadığını dile getiren Şen, ''Real Madrid'de vardı ya hani, sol bek, 10 defa depar atar, frikikten gol atardı ya Roberto, soyadı Carlos. Bize o lazım. Bu sene bir gol attı, frikikten golü yok. Onun için 1 numaralı ayıp eden adamın adı Roberto Carlos'tur. Bir de kalktı gitti. Bütün Fenerbahçelileri, beni, Aziz Yıldırım'ı hepimizi Roberto Carlos aldattı'' diye konuştu.

KEZMAN DAHA KÖTÜ OLACAK

Eleştirilen Kezman'ın iyi bir golcü olduğunu ifade eden Ali Şen, şunları söyledi: ''Kezman iyi bir golcü, fakat tek başına adam eksiltecek, kaleye direkt koşacak bir futbolcu değil. Sırp futbolcu iki hücumcunun oynayacağı sistemde başarılı olur. Sistemleri futbolculara göre uyduramazsınız, futbolcunun kendisinin adapte olduğu sistemi uygularsınız. Kezman'ın yanında Van Hooijdonk olsaydı, Kezman gol kralı olabilirdi. Eğer Fenerbahçe Kezman'ı tutacaksa ve önümüzdeki yıl yine böyle tek santrfor oynamaya devam edecekse, Kezman daha kötü olur. Ya Kezman'ı göndereceksiniz, ya da çift santrforlu sistemle oynayacaksınız.

15.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Carlos ve Kezman'a suçlama

  İstikrar abidesi Servet Çetin

  Terim: Formda golcüleri aldım

  İbrahim Kutluay basketbol öğretecek

  Trabzonspor gurbetçi Ceyhun'la 1 yıl anlaştı

  Klasniç, Avrupa Şampiyonası öncesi transferi bitirmek istiyor

  Sivas'a yılın futbol kulübü ödülü verilecek

  Kayseri, Denizli kalecisi Souleymanou ile anlaştı

  İnanç engel tanımaz