Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İşsizlikte artışa devam

Türkiye’deki işsiz sayısı, Şubat 2008 döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre 55 bin kişi arttı ve 2 milyon 642 bin kişi olarak belirlendi. Bu dönemde istihdam edilenlerin sayısı ise 2007 yılının aynı dönemine kıyasla 104 bin kişi artarak 20 milyon 162 bin kişiye çıktı.


Kriz bankalara uğramadı

Türkiye’de bankacılık sektörünün toplam aktifleri Mart'ta bir önceki aya göre yüzde 6 artarak 594,6 milyar YTL’den 633,8 milyar YTL’ye çıktı. Şubat'ta

Katılım bankalarının hedefi 28 milyar YTL aktife ulaşmak

Türkiye Katılım Bankaları Birliği Başkanı Ünal Kabaca, “2008 için aktif toplamımızı 28 milyar YTL’ye ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.


  Motorine 10 YKr zam

PETROL ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatını 5 YKr, motorinin fiyatını da 10 YKr artırdı.


  Prim alacaklarına af planı

AKP hükümeti, 2003 ve 2006 yıllarındaki affın ardından, Sosyal Güvenlik Kurumu’na devredilen SSK ve Bağ-Kur’un prim alacaklarına üçüncü kez af getirmeye hazırlanıyor.


  Bank Asya, Maraşlıları AsyaCardDIT ile taşıyacak

BANK Asya tarafından günlük hayatı kolaylaştıracak “bir yaşam kartı” olarak geliştirilen AsyaCardDIT, Kahramanmaraş Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Ulaşım Projesi kapsamında Belediye toplu taşıma araçlarında kullanılmaya başlandı.


  Ülker, 2008 yılında da yatırıma devam edecek

ÜLKER Şirketler Topluluğu Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, 2008 yılında yeni bir fabrika yatırımı daha gerçekleştirme konusundaki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


  Kamuya 4 bin 263 yeni memur alınacak

KAMU kurumlarına bu ay içinde 4 bin 263 yeni memur alınacak.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler