Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Merkez Bankası 22 ay sonra faiz arttırdı

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, gecelik borçlanma faiz oranını yüzde 15.25’ten yüzde 15.75’e, borç verme faiz oranını da yüzde 19.25’ten yüzde 19.75’e yükseltti.


Faiz artışı ekonomiye büyük bir darbe vuracak

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, faiz oranlarındaki artışın, enflasyonu kontrol altına almaktan ziyade, ekonomide bir daralma ve istihdam kaybı

Enflasyon orta vadede düşecek

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, dünyada gıda ve enerji fiyatlarındaki belirsizlik sürdüğü için, kısa vadede tahminlerde bulunmanın zor olduğunu, ancak en


  ATO: İşsizliği körükleyecek

ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün de yaptığı yazılı açıklamada, Merkez Bankası’nın kısa vadeli faizleri yükseltmeye başlamasının, ekonomideki durgunluk ve işsizlik sorunlarını daha da ağırlaştırarak içinden çıkılamaz hale getireceğini savundu.


  Faiz artışına yargı yolu

MERKEZ Bankasının faiz artırım kararını değerlendiren Borsa Yatırımcıları Derneği (BORYAD) Başkanı Ali Bahçuvan da, Merkez Bankasının faiz arttırımının yanlış ve gereksiz olduğuna inandıklarını ifade ederek, “Eğer kimse bu işin üstüne gitmeyecekse biz artık Merkez Bankasının bu kararlarını yargıya götürmeyi düşünüyoruz” dedi.


  İstihdam Paketi yasalaştı

İSTİHDAM PAKETİ” olarak adlandırılan İş Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.


  En fazla yatırım ödeneği İstanbul’a yapıldı

KAMUNUN bu yıl yapacağı toplam 21 milyar 915 milyon 452 bin YTL’lik yatırımın illere göre dağılımı belli oldu.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler