Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

KRALİÇE ÜLKESİNE DÖNDÜ

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, resmî ziyaretini tamamlayarak Türkiye’den ayrıldı. Ankara, İstanbul ve Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan Kraliçe Elizabeth’in gidişi sırasında Esenboğa Havaalanında çok sıkı güvenlik tedbirleri alındı.


Siyasî geleceği seçmen belirlesin

ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Matt Bryza, ülkenin siyasî geleceğini Türk seçmeninin belirlemesi gerektiğini belirterek, ABD’nin kimsenin yanında o

Demokrasi desteği vermeliyiz

Avrupa Parlamentosu üyeleri Joost Lagendijk ve Jan Marinus Wiersma, “Türkiye, Müslüman ülkelerin de demokratik olabileceğinin en önemli örneği. Türkiy


  Köprüler 25 Mayıs gecesi kapalı

YENİ Galata Köprüsü ile Atatürk Köprüsü 22 Mayıs Perşembe günü, araç ve yaya trafiğine kapatılacak.


  Gıda krizi kasırga gibi

KÜRESEL yiyecek krizini bir kasırgaya benzeten Dünya Gıda Örgütü Başkanı, dünyanın bu kasırganın tam ortasında olduğunu öne sürdü.


  Işıkara camide depremi anlattı

TÜRK Kızılayı Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Manisa Hatuniye Camisi’nde cuma namazı öncesi ‘’Depremden Korunma Bilinci’’ konulu konuşma yaptı.


  Açık görüş bugün başlıyor

Tutuklu ve hükümlüler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bugünden itibaren 24 Mayıs’a kadar açık görüşten yararlanacak.


  Teröristlerin yaktığı okul 15 yıldır kapalı

Terör örgütü PKK üyeleri tarafından 1993 yılında 33 kişinin katledildiği Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, teröristlerce yakıldığı için kapanan okul, 15 yıldır açılamadı.


  İpekyolu canlanacak

Bakan Yıldırım, tarihî İpek Yolu’nun canlandırılması projesine çok ciddî katkılar sağladığını ve bu katkıların hepsini bir deklarasyon haline getirdiklerini bildirdi.


  Tüp tünele 6. kez erteleme

İstanbul’un iki yakasını denizin altından birleştirecek ve sadece lastik tekerlekli araçların geçebileceği yeni tüp tünelin yapım ihalesi bir kez daha ertelendi.


  Millî Eğitim Bakanlığı'ndan izinlere düzenleme yok

MİLLî Eğitim Bakanlığı (MEB), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun bazı maddelerinde yapılan değişiklik sebebiyle sözleşmeli personelin izinlerini de kapsayacak şekilde “MEB Personeli İzin Yönergesi Taslağı” hazırladı.


  Toptan: Anayasa Mahkemesi’ne çağrıda bulunamam

TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Anayasa Mahkemesi’ne çağrıda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak, ‘’Ben Anayasa Mahkemesi’ne falan çağrıda bulunamam. Ben Türk siyaset bilimcileri, anayasa bilimcileri bir konu tartışsın diye bir görüş ortaya attım’’ dedi.


  Olli Rehn’den terör örgütüne kınama

AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu Üyesi Olli Rehn, Türkiye’deki Nevruz kutlamalarında tansiyonun yükselmesinden sorumlu tuttuğu terör örgütü PKK’yı kınadı.


  Çocuklarınızı polisle korkutmayın

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin Polis-Adliye Muhabirliği dersine misafir olan Balçova Emniyet Müdürü Ferda Eser, polislik mesleğinden, gazetecilik ve basından bahsetti.


  ‘Mavi Hat’ dâvâsı başlıyor

BOTAŞ’taki yolsuzluk iddiaları üzerine, Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde başlatılan ‘’Mavi Hat’’ operasyonu kapsamında açılan davanın görülmesine bugün başlanacak.


  İkinci el cep telefonu alırken dikkat!

Emniyet yetkilileri ikinci el cep telefonu alırken ve bozulan telefonlarını tamir için yetkili olmayan servislere bırakan vatandaşları uyararak şu tavsiyelerde bulundu:


  Güroymak bahar şenliğiyle tanıtılacak

Bitlis’in Güroymak ilçesinde ilk defa tanıtım ve kaynaşma amaçlı bahar şenliği yapılacak.


  “Her yıl bine yakın eczane açılıyor”

Türk Eczacıları Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Türkiye’deki eczane sayısının 22 bin 300 olduğunu belirterek, buna her yıl bine yakın eczanenin katıldığını söyledi.


  İslâmiyet çevremizi korumayı emrediyor

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahri Kayadibi, insanların, yaratanın kendilerine hediye olarak sunduğu tabiatı onun istediği şekilde kullanmaları halinde çevre sorunlarının tehdidi altında olmayacaklarını belirterek, ‘’Çevreyi kirletmekle insanlığa, topluma, gelecek nesillere, bitkilere, canlılara, dünyaya ve yaratana karşı suç işlenmektedir’’ dedi.


  Çukurca’da hain tuzak: 1 şehit

HAKKÂRİ'NİN Çukurca ilçesinde, mayın patlaması sonucu, 1 asker şehit oldu.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler