Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mayıs 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Bir gün “baba” desin diye bekliyor

‘Bir gün baba deseydin’ isimli ikinci albümünü çıkaran besteci Musa Has, albümle ilgili yaptığı açıklamada engelli kızı için yaptığı bu albümün kendisi için çok özel anlamlar ifade ettiğini belirterek, “Bu albüm tüm özürlülerin ve özürlü ailelerin duygularına tercüman olacak” dedi.

Çok yakında bütün müzik marketlerde satılmaya başlayacak olan albümde, Musa Has yeni besteleri ve kendine has okuma üslûbu ile müzik severlerin karşısına çıkıyor.

Ayrıca Has, “albüm içerisinde çok güzel eserler olduğuna inanıyorum. Umarım ki bu eserler halkımız ve mûsikî çevrelerince güzel bulunur. Bu albümün benim için ayrı bir özel tarafı var. Zihinsel engelli bir kızım var. Ona ve tüm engelli ailelerinin duygularına tercüman olacak bir bestemin adını albüme koydum. Bir anda kalbime gelen şiir ve besteyi tüm engelli ailelere ve yüreği bunlar için çarpanlara armağan ediyorum. Bana bu konuda destek olan tüm dostlarıma en derin şükranlarımı sunarım” dedi. Albüm içerisinde, “Bir gün baba deseydin”, “Hem gülerim hem ağlarım”, “Herkes ettiğini bulur”, “Gurbet”, “Sevdim seni”, “Sevelim hep sevilelim”, “Nefsime sitem”, “A dostlar”, “Kurtar Allah’ım bizi”, “Üç aylar”, “Ey Allah’ım”, “Sevdim seni Mevlânâ”, “Ben yürüyem yane yane”, “Allah diyelim”, “Doğru yol” ve “Acı bana affet Yarab” gibi eserler bulunuyor. Albüme destek bekleyen Has, ‘umarım halkımız bu albüme destek olur’ şeklinde konuştu.

20.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  MÜZEKART geliyor

  Bir gün “baba” desin diye bekliyor

  Kubbealtı’ndan yaz kursları

  Çay ocağı, sanat ocağı oldu