Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Çin’de sel tehlikesi

Çin hükümeti 12 Mayıs’ta depremin vurduğu ve şimdi de sel baskını tehlikesi olan Sichuan eyaletinden 1,3 milyon kişiyi tahliye etmeye başladı. Çin’de Sichuan eyaletinin Tangjiashan bölgesinde deprem sonrası nehir yatağının önünün kesilmesi sonucu oluşan göl sel baskısı tehlikesi oluşturuyor. Gölde 100 milyon metreküp su biriktiği ve bölge için büyük tehlike oluşturduğu bildirildi.


İngiltere Başbakanı vatandaşlara telefon açıyor

İNGİLTERE'DE muhalefetteki Muhafazakâr Partisi’ne karşı oy kaybına uğrayan İngiltere Başbakanı ve İşçi Partisi lideri Gordon Brown’un, vatandaşlara te

“İran, nükleer silâh peşinde değil”

RUSYA Başbakanı Vladimir Putin, İran’ın nükleer silâh edinmeye çalışmadığını söyledi.


  Sri Lanka’da yine kan aktı: 30 ölü

SRİ LANKA'DA güvenlik güçleriyle Tamil gerillaları arasında çıkan çatışmalarda 30 kişi öldü.


  İngilizler Mehmetçik'e ‘’sahip’’ çıktı

KKTC'DE yaşayan İngilizler, bugün Girne’de Yaz Festivali kapsamında düzenledikleri kermesten elde edilen gelirin bir kısmını Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfına bağışladı.


  Bush, PKK’yı uyuşturucu kaçakçıları listesine aldı

ABD Başkanı George W. Bush’un, terör örgütü PKK’yı Başkanlık Yabancı Uyuşturucu Kaçakçıları listesine aldığı bildirildi.


  Londra’dan bakınca New York’u görmek mümkün

ATLAS Okyanusu’nun iki ucunda yer alan Londra ve New York şehirlerinde yaşayanlar, aradaki binlerce kilometre uzaklığa rağmen artık birbirlerini dev teleskoplar yardımıyla görebiliyor.


  Bilim adamları karbondioksit avında

AMERİKA'DAKİ Columbia Üniversitesi’nde çalışan fizikçi Klaus Lackner’in önderlik ettiği bir grup bilim adamı, “karbondioksit yakalama” makinesi üzerinde çalışıyor.


  Kuzey Kore kısa menzilli füze denedi

KUZEY Kore, 3 adet kısa menzilli füze fırlatarak deneme yaptı. Güney Kore’nin Yonhap haber ajansı, hükümet yetkililerini kaynak olarak gösterdiği haberde, komünist komşusunun batı sahillerinden 3 kısa menzilli füze fırlattığını duyurdu.


  Abhazya’da hareketlilik

RUSYA Savunma Bakanlığı bünyesindeki demiryolları kuvvetlerinin, barışçıl bir amaçla tek yanlı bağımsızlık ilân eden Abhazya’ya geçtiği bildirildi.


  Cunta yüzünden öldüler

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, Myanmar yönetiminin kasırgadan sonra uluslararası yardımlara güçlük çıkarmasının, on binlerce kişinin hayatına mal olduğunu söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır