Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Dolar, rezerv para olmaya devam edecek

ABD Hazine Bakanı Henry Paulson, ABD Dolarının, dünyanın rezerv parası olmaya devam edeceğini söyledi.


KOBİ’ler çok acil çözüm bekliyor

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Develi, KOBİ’lerin problemlerine kalıcı çözümler bulunması ve bunda geç kalınmamasını istedi.

12 milyon araca kimlik takılacak

Maliye Bakanlığı, akaryakıt kaçakçılığının önüne geçilebilmesi için, bütün istasyonlardaki akaryakıt satışlarını elektronik ortamda takibe alıyor. Taş


  Makro Market, Erdemli’de

ANADOLUNUN yerli markası, Makro Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi. Makro Market’in 90. şubesi Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen açılış töreniyle açıldı.


  Bingöl: Sigara yasağı işimizi etkilemez

TÜM Restoranlar, Lokantalar Ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Bingöl, lokantalarda sigara yasağının 19 Temmuz 2009’dan erken yürürlüğe girmesinin işlerini etkilemeyeceğini, bunu her halükarda desteklediklerini bildirdi.


  En fazla balık ve yağın fiyatı arttı

İSTANBUL'DA et, balık, kümes hayvanları grubunda yer alan balık, avlanma yasağından kaynaklanan arz eksikliği sebebiyle geçen ay yüzde 21,81 ile perakende fiyatı en fazla artan ürün oldu.


  ABD’ye göre 16,5 milyon ton buğday üreteceğiz

ABD Tarım Bakanlığı Dış Tarım Servisi, Mayıs tarihli son raporunda 2008 Haziran/2009 Mayıs dönemi Türkiye buğday üretiminin 16,5 milyon ton olacağını öngördü.


  Eti Maden, bir ilke imza attı

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 73 yıllık tarihinde ilk defa, yeni bir ürün ve üretim yöntemi olarak bor türevi ‘kalsine tinkal’’ı geliştirerek, kurum adına ilk patent müracaatını yaptı.


  Sosyal yardımlar tek elden dağıtılacak

SOSYAL yardımların dağıtımı, tek çatı altında toplanıyor. Sosyal güvenlik reformunun son ayağını oluşturan çalışmayla, devletin sosyal yardım ödemeleri yıllık 3.5 milyardan 5 milyar YTL’ye çıkıyor.


  ‘Yavru vatan’ inşaatçının geçim kapısı oldu

İNŞAAT sezonunun başlamasıyla birlikte, bu sektörün ‘’rölantiye’’ geçtiği Türkiye’de, boyacısından sıvacısına kadar kalifiye işçiler ‘yavru vatanı’, yavru vatandaki işçiler de ücretlerin daha tatminkâr olduğu Güney Kıbrıs’ı tercih ediyor.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır