Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ROBERTO CARLOS HATA YAPTI

FENERBAHÇE Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız oyuncu transferinden, Teknik Direktör Arthur Zico'nun durumuna kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

FBTV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu'nun sorularını yanıtlayan Başkan Aziz Yıldırım, kendisine sorulan sorulara çapıcı cevaplar verdi. Futbolda başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Yıldırım, "Fenerbahçe olarak yalnız futbolda değil bayan ve erkek basketbolunda da çeyrek final oynadık ve başarılı bir sezon geçirdik. Şampiyonlar Ligi'nde daha çok inanıldığı taktirde finale gidebilecekken elendik. Buralara gelirken amacımız, çıkış noktamız kurumsal yapıyı geliştirmekti." diye konuştu.

KAÇAN ŞAMPİYONLUĞA ÜZÜLDÜK

Yıldırım, bu sezon kaçan şampiyonluk hakkındaki görüşlerini aktardı. Hem kendisinin hem de yöneticilerin bu sene kaçan şampiyonluğa Denizli'de kaçan şampiyonluktan bile çok üzüldüklerini söyleyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çünkü kadromuz çok kaliteliydi. Futbolcularımız iiyi konsantre olmamaları, pazar payını artırmak dolayısıyla Avrupa'ya konsantre olmaları, bir türlü içeriye konsantre olamamaları nedeniyle kaçırdılar şampiyonluğu. Ama kaptan Alex'in bu durumdaki üzüntüsünü görmek bile bizim için ileyriye dönük umutlandırdı. Bizim için Türkiye'de şampiyon olamamak her zaman başarısızlıktır. Rehavet bazen takımı duraklatıyor bunu da düzelteceğiz."

BAŞKAN HERYERE GİRER, KARIŞIR

İhsan Topaloğlu'nun, "Biliyorum müdahale etmediniz ama keşke Zico'ya müdahale etseydiniz" demesi üzerine ise Başkan Yıldırım şöyle konuştu:"Takıma müdahale etmekten çok, olaya daha geniş çıdan bakarsak, müdahale edip etmediğimizden çok genel yapımıza bakmak lazım. Bizim medyamız geçmişten kalan alışkanlıklarla bizi yorumlamaya çalışıyor. Görev verdiğiniz kişilere sorumluluk da verirsiniz ama onu denetlemek sizin görevinizdir. Sonuçta bizim de hesap vereceğimiz bir genel kurul var. Sorumluluk verip hesap sorulmayacak bir sistem dünyanın hiçbir yerinde olmaz. Başkan heryere gider, her şeye karışır. Yanlış görüyorsa uyarması lazım. Bu yetki bize verilmiştir bu yetkiyi kullanırsınız."

ROBERTO CARLOS HATA YAPTI

Sakatlığı nedeniyle ligin son maçlarında forma giyemeyen Roberto Carlos için Başkan, "Roberto Carlos gibi bir oyuncu buradaki atmosferden etkilenip 'ille de oynayacağım' demesi onun önemli maçlarda aramızda olmamasını sağladı. Carlos, rakibinin müdahalesiyle sakatlandı ama ısrarla 'oynamak istiyorum' dedi. Çünkü Roberto Carlos'un ilk geldiği andaki sözü 'Fenerbahçe Avrupa'da final oynayacak çünkü biz iyi takımız herkesin buna inanması lazım.' idi. Hatta Zico bu durumda iken onu oynatmayınca aralarında bir kırgınlık bile oluştu. Tamam Carlos'un bu çabası güzel ama profesyonellik gereği sağlığını düşünmesi gerekirdi" diye konuştu.

03.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Yıldıray: Terim varsa, ben yokum

  Arda transferi için 29 Haziran'ı bekliyor

  Emre: Savaşarak başarılı oluruz

  ROBERTO CARLOS HATA YAPTI

  Beşiktaş Sivok' 8 milyon avro'ya renklerine bağladı

  Büyükmandıra'da Şaban Yılmaz başpehlivan oldu

  Son 5 dakikaya dikkat

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır