Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Vatandaş borca sarıldı

Hızla yükselen enflasyon karşısında gelirleri yetmeyen vatandaşlar, borçlanmaya hız verirken, toplam borç yükü Ocak-Mayıs döneminde yüzde 13.4, son bir yılda ise yüzde 40.9 artarak 103 milyar 604 milyon YTL’ye ulaştı.


Kuveyt Türk’ten KOBİ’lere Pratik Ödeme Sistemi

KUVEYT Türk’ün yeni hizmeti ‘’Palmiye Card’’ ile KOBİ’lere mal alımlarında 12 ay taksitle ödeme imkanı sunduğu bildirildi.

PUİS: Akaryakıt üzerindeki vergileri azaltın

PÜİS Başkanı, ‘’Türkiye’de akaryakıt kaçakçılığı olduğu sağır sultan bile biliyor. Ama kaçağı pompanın ucunda değil, yollarda, şantiyelerde aramak ger


  Maliye Bakanlığı: Vergi kaçırmayan sektör yok

Gelirler kontrolörlerinin sektör incelemeleri, bankalardan faktoring şirketlerine, akaryakıt şirketlerinden kömürcülere, ithalatçılardan müteahhitlere kadar her sektörde ciddi oranlı vergi kaçağı bulunduğunu ortaya koydu.


  Açlık sınırı 976 YTL

TÜRKİYE Kamu-Sen, Mayıs ayı için tek kişinin açlık sınırını 976 YTL 68 YKr, 4 kişilik ailenin asgari geçim haddini ise 2 bin 589 YTL 39 YKr olarak hesapladı.


  www.ekoayrinti.com iş dünyasına yeni soluk

DENEYİMLİ ekonomi gazetecileri tarafından hazırlanan ekonomi ağırlıklı haber portalı www.ekoayrinti.com ‘iş dünyasına yeni soluk’ sloganı ile yayın hayatına girdi.


  Amme alacaklarına yeni düzenleme

“AMME Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunda ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun’’ Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi.


  Türk Telekom’dan 398 milyon YTL kâr

TÜRK Telekom’un, 2008 yılı ilk çeyreğinde 398 milyon 653 bin YTL net kâr elde ettiği bildirildi.


  Çukurova Dogalgaz'a ilk kazma Ağustos’ta

KAPSADIĞI bölge ve ekonomik hacim olarak Türkiye’nin en büyüğü olan ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından ihalesi geçen yılın Temmuz ayında yapılan Çukurova Doğalgaz Dağıtım Projesinde ilk kazmanın Ağustos ayında vurulacağı bildirildi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır