Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ümit Karan: Takıma takviye şart

SEZON öncesi çalışmalarına başlayan Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Ümit Karan, Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Michael Skkibe’nin gençlere önem veren başarılı bir teknik direktör olduğunu belirten Ümit Karan, takımın da yeni sezonda birkaç takviyeyle çok iyi yerlere geleceğini söyledi.

* Top başı yapılmasına yaklaşık iki hafta var sen sezonu erken açtın, neler söyleyeceksin?

Geçen sene gösterdiğim performansın en az o kadarını bu sezon da göstermek için ve aradaki dinlenme süresi çok uzun olduğundan, kasların çok fazla gerilemesini istemiyorum. Çok yüklemeli bir antrenman yapmıyorum, sadece kaslarımı uyarmaya çalışıyorum. Dediğim gibi, bu sene daha zor olacak bizim için. Bu sefer şampiyon olarak başlayacağız. Şampiyonu herkes yenmek ister.

* Gözler sizin üzerinizde olacak...

Tabi, kesinlikle öyle olacak. Çünkü bir başarı elde etmek istiyorsan şampiyonu yenmen gerekiyor. Biz inşallah bu sezon da şampiyon oluruz. Zor bir sezon bekliyor bizi. Oğlumla beraber hem keyif yapıyorum, hem koşuyorum, hem ter atıyorum.

* Bu sene Galatasaray, yine Alman ekolüne devam edecek. Teknik direktör Skibbe oldu. Neler söyleyeceksin yeni teknik direktörümüzle ilgili?

Öncelikle Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun. Genç bir teknik direktör. Benim izlediğim kadarıyla çok da başarılı bir oldu. O kısa dönemde, çok genç yaşta Almanya lig tarihinin en geç teknik direktörü unvanını aldı. 32 yaşında Borussia Dortmund’un başına geçmişti. Dediğim gibi izlediğim maçlarında, Bayer Leverkusen’de oynattığı futbol hakikaten göze hoş geliyordu. Hem genç, hem dinamik bir hoca. İnşallah Galatasaray’a yararlı olur. Ben çok ümitliyim. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

* EURO 2008 devam ediyor. Maçları dışarıdan izlemek nasıl bir duygu?

Güzel bir duygu değil tabi. Benim burada, onların orada olması… Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor. Orada olmak isterdim. Ama tercih meselesi. Biz buradan bir şey yapamıyoruz. Elimizden gelen desteği arkadaşlarımızı arayarak, dualarımız sizinle demek. Başka bir şey yapamıyoruz.

* Takımın şu anda oturmuş bir kadrosu var. Bunun size artıları nedir?

Tabi takım zaten uyum sağlamaya başladı. Sahada da zaten iyi anlaşmaya başladık. Bunu sürdürmemiz gerekiyor. Çok fazla takviye mantıksız olur. Şampiyon bir takım kurulmuş. Ve o takımın ana kadrosu zaten barındırdığınız zaman hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Hatta 2 ile 4 takviyeyle beraber çok daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum.

16.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKTIK

  Olaylı hentbol maçı yarıda kaldı

  Ümit Karan: Takıma takviye şart

  G.Saray'ın yeni hocası Skibbe imza atacak

  Beşiktaş'tan erken mesai

  Gökhan Güleç Bursa ile anlaştı

  Kırkpınar provası Körfez'de yapıldı

  G.Saray Erman Kunter'i bekliyor

  Son maçları yönetecek hakemler açıklandı

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır