Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Türkiye dost değil, rakip

Genelkurmay’ın sık sık konuk ettiği Michael Rubin’in de bağlı olduğu Middle East Forum'un Direktörü Daniel Pipes, Türkiye ve Suudi Arabistan’ın ABD’ye dost değil, rakip olduğunu söyledi. Pipes tarafından kurumun e-mail listesine gönderilen bir mesajda, ABD’nin Türkiye’yi ‘düşman’ ya da ‘dost’ değil, ‘rakip’ görmesi gerektiği bildirildi.


İran’dan, uranyum zenginleştirmeye devam

Nükleer programı yüzünden Batılı ülkelerle gerginlik yaşayan İran, bütün taleplere rağmen uranyum zenginleştirme programını “aralıksız” sürdürüyor. İr

TÜRKİYE’NİN, AVRUPA ÜLKESİ OLDUĞUNU GÖRDÜK

SRİ LANKA İhracat Geliştirme ve Uluslararası Ticaret Bakanı Gamini Lakshman Peiris, Türkiye ve çeşitli bölgelerde yaptıkları ziyaretlerin bakış açılar


  Obama: “Nükleer güç, her derde deva değil’’

ABD'DE, Kasım ayındaki başkanlık seçimlerinde yarışacak Demokrat Parti’nin adayı Illionis Senatörü Barack Obama, nükleer gücün her derde deva olmadığını söyledi.


  Baradey: “İran'a askerî saldırı olursa istifa ederim”

BM Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Muhammed El Baradey, ‘’İran’a askerî bir saldırı olursa istifa ederim’’ dedi.


  Chavez'den ABD'ye yeni suçlama

VENEZUELA Devlet Başkanı Hugo Chavez, ABD’nin Hizbullah’a destek verdikleri suçlamasının aslında kendisini uluslar arası mahkemede yargılama girişimi için kullanılan bir bahane olduğunu söyledi.


  Afganistan'da çatışma

AFGANİSTAN'DA bir Polonyalı askerin ölmesiyle saldırılarda ölen yabancı asker sayısı 5’e yükselirken, Kandahar’daki operasyon kapsamında dün geceki çatışmalarda 56 militan ile 2 Afgan askeri vefat etti.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır