Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Eruygur: Atatürkçülük referans olmaktan çıktı

ADD Genel Başkanı Şener Eruygur, “Atatürkçü rejimi korumakla mükellef olanların, birlik içinde olmamasından” yakınarak, “Türkiye’de devletin kuruluş ideolojisi olan Atatürkçü düşünce, artık temel referans olarak görülmemektedir. Halkımızın çoğunluğunun yürekleri Atatürk sevgisi ile doludur. Ancak yıllardır süren sistematik çalışmalarla bu sevgi yıpratılmıştır” dedi.


HİYERARŞİ DIŞINDA KİM YAPTI?

CHP, Genelkurmay'a ait olduğu öne sürülen ve “sivil hayata müdahale” olarak yorumlanan belge ile ilgili olarak askerî soruşturma yapılmasını istedi. G

EMLAK FİYATLARI SENEYE PATLAR

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul piyasasının en erken 8 ay, en geç 1,5 yıl içinde açılmasının beklendiğini, bu sürenin sonunda da fiyatlard


  Elektriğe otomatik zam

TEDAŞ’a bağlı 20 elektrik dağıtım şirketi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna yeni tarife önerilerini sundular. Yeni tarifelerin yürürlüğe gireceği 1 Temmuz 2008 tarihiyle birlikte elektrikte otomatik fiyatlandırma dönemi de resmen başlamış olacak.


  Mahkemeye karışmayız

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Türkiye’de iç siyasî gelişmelere ilişkin yaşanan tartışmalara dahil olmayacaklarını açıklarken, “Tabiî ki, mahkemede görülen dâvâya ilişkin Türkiye’de mevcut tartışmalara dahil olmayacağız” dedi.


  Başörtüsü mücadelemiz ilk günkü gibi sürüyor

Her yerde özgürlük eylemleri yapılıyor... Yurdun çeşitli yerlerindeki başörtüsü eylemleri dün de devam etti.


  Her böcek ısıran hastaneye koşuyor

Kene tarafından bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşli Hastalığı, vatandaşı tedirgin etti. Her böcek ısırmasını kene olarak algılayan vatandaşlar hastaneye başvuruyor.


  SBS sonuçları 31 Temmuz’da

İlköğretim 6. sınıf öğrencileri için düzenlenen ilk Seviye Belirleme Sınavı (SBS) dün yapıldı. Sınav sonuçları 31 Temmuz’da açıklanacak.


  Demokrasi, her zaman çarenin olduğu rejimdir

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Demokrasi ümitlerin kırılmadığı, her zaman bir çarenin olduğu rejimdir. Onun için demokrasi yalnızca inanmakla kalmayıp, hayata geçtiği müddetçe anlam kazanacaktır” dedi.


  Vakit’e STK’lardan destek

VAKİT gazetesinin Ankara Bürosu’na yapılan icra baskınına STK’lardan tepki yağdı


  Gümüşhane’de çatışma: 3 asker yaralı

GÜMÜŞHANE'NİN Şiran ilçesinde meydana gelen çatışmada 3 asker yaralandı.


  Bakan Eker: GAP, sulama sorununu bitirecek

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, GAP Eylem Planı ile 2008-2012 döneminde Diyarbakır’da 308 bin, Mardin’de 300 bin, Şanlıurfa’da 100 bin, Adıyaman’da 100 bin, Batman’da 36 bin, Gaziantep’te 30 bin hektar alanın sulanmasının öngörüldüğünü söyledi.


  Bankalardan bir vurgun daha

ATO’nun yaptığı çalışmaya göre, yaşanan ekonomik sıkıntı sebebiyle vatandaş, çiftçi, sanayici ve tüccar kredi borçlarını ödeyemeyince binlerce ipotekli konut, arsa, tarla, fabrika, dükkan ve taşıt bankaların eline geçti. Araştırmaya göre, geri dönmeyen kredilere karşılık haciz yoluyla el koydukları gayrimenkuller sebebiyle bankalar “emlakçı” gibi oldu. Bazı bankalar, gayrimenkul satışı için “emlak servisi” bile oluşturdu.


  Şehitliklere bakım yapılacak

MİLLÎ Savunma Bakanlığı (MSB) Ankara İnşaat Emlak ve NATO Enformasyon Bölge Başkanlığı, Ankara’daki Cebeci Askerî Şehitliği ile Çankırı Garnizon Şehitliğinin bakım ve onarımını yaptırmak üzere ihale açtı.


  Muş'ta, 4.1’lik deprem

MUŞ'UN merkeze bağlı Yaygın Beldesi’nde hafif şiddette deprem meydana geldi.


  Dere sularına kapılan çocuk boğuldu

SAMSUN'UN Vezirköprü ilçesinde otlattığı hayvanları dereden karşıya geçirmeye çalışan 12 yaşındaki çocuk, dere sularına kapılarak boğuldu.


  Yaşam Hastanesi, ‘yılın sağlık kurumu’

BAHÇELİEVLER'DE hizmet veren Yaşam Hastanesi, “Gazete 365”indüzenlediği “2007’nin En İyileri” yarışmasında yılın sağlık kurumu seçildi.


  Zaferin bilânçosu ağır oldu

Türkiye’nin Hırvatistan’ı yendiği maçtan sonra yaşanan sevinç gösterilerinin faturası sabah ortaya çıktı. Magandaların silâhla ateş etmesi sonucu çok sayıda vatandaş yaralandı.


  Lise öğrencisi lazerli dinleme cihazı geliştirdi

İZMİR’DE bir lise öğrencisi, 1 kilometre mesafeden ses dinlemeyi sağlayan sistem geliştirdi.


  Dünyanın nazar boncuğu can çekişiyor

YILLAR önce birçok yaban kuşunun ürediği, tabiî güzelliğiyle kendine hayran bırakan Konya’nın Karapınar ilçesindeki Meke Gölü’nde, kuraklık ve vahşi sulama sebebiyle yer altı sularının azalması sonucu adacıklar oluştu.


  Enerji tasarrufu için 10 dakika karanlık

TEMA Vakfı ve Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen faaliyet kapsamında enerji tasarrufuna dikkati çekmek amacıyla, Miniatürk’te, Adana Sabancı Camii’nde ışıklar 10 dakika süreyle kapatıldı.


  Dünyanın en büyük çiçeği ABD'li bir Türke ait

AMERİKALILAR, bir Türk’e ait dünyanın en büyük çiçeğine büyük ilgi gösteriyor.


  Hasankeyf yok olmasın

DOĞA Derneği’nin yürüttüğü “Hasankeyf Yok Olmasın” kampanyasının sembolü “Kaplumbağa Rafet” Avusturya’nın Viyana şehrinde Ilısu Baraji’ni finanse eden Avusturya Kontrolbank’ın Ilısu barajı ile ilgili düzenlediği toplantı öncesi Greenpeace Avusturya, WWF Avusturya ve Friends of the Earth dahil toplam 10 sivil toplum kuruluşuyla beraber Ilısu Barajı Projesi’ni protesto etti.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır