"Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ARAGONES'E ‘KAL’ BASKISI

EURO 2008'DE FİNALDE ALMANYA'YI DEVİREN İSPANYA'YI ŞAMPİYON YAPAN TEKNİK DİREKTÖR LUİS ARAGONES, "KAL" ÇAĞRILARINA KARŞILIK, "ARTIK ÇOK GEÇ" CEVABINI VERDİ. FENERBAHÇE İLE ÖN SÖZLEŞME İMZALAYAN TECRÜBELİ ÇALIŞTIRICININ MİLLÎ TAKIMDA KALMASI İÇİN BAŞBAKAN ZAPATERO VE FUTBOLCULAR BİLE DEVREYE GİRDİ.

AVRUPA Futbol Şampiyonası'nda finalde Almanya'yı yenerek kupayı kazanan İspanya'da, teknik direktör Luis Aragones, ülkeden yapılan ''Kal'' çağrılarına karşı, ''Artık çok geç'' cevabını verdi. Fenerbahçe'nin ön sözleşme yaptığını duyurduğu Aragones'in henüz resmi sözleşmeyi imzalamamış olması İspanyollar için bir umut olarak gösterilirken, halen İspanyol teknik adamın ikna edilebileceği belirtiliyor. İspanyol televizyonlarında dün sabah yapılan tartışmalarda futbol eleştirmenleri, Luis'in milli takımda kalması gerektiğini savunurken, ''Avrupa Kupası'nı kazanan bir takımın teknik direktörünü değiştirmek delilik olur. Mükemmel bir takım kurdu. Futbolcular arasında özlenen bir birlik var ve Dünya Kupası'nda da yapılacak çok işimiz var. Federasyon ne yapıp edip Luis'i ikna etmeli. Luis henüz kimse ile kontrat imzalamadı'' denildi.

FUTBOLCULAR DA KALMASINI İSTEDİ

Milli futbolcuların da Viyana'dan İnnsburk'a dönerken uçakta Luis Aragones lehine tezahürat yaparak, kalmasını istedikleri bildirildi. Her şeye rağmen maçın ardından bir İspanyol televizyonunun, ''Kalman için hiçbir ihtimal yok mu'' sorusuna Aragones, ''Devam etmem için sıfır ihtimal var, çünkü kalmak için hiçbir öneri almadım. Artık çok geç'' cevabını verdi. Aragones, kupayı kazanarak milli takımdaki sorumluluğunu yerine getirdiğini ifade ederek, ''İyi çalıştık, iyi oynuyoruz ve kazanıyoruz, nokta. Bu, İspanyol futbolu için artık değişmez bir şey. Kendimi mutlu hissediyorum. İçim o kadar dolu ki, onu dışa vuramıyorum ama çok mutluyum. Olağanüstü bir takıma sahibiz ve topa iyi dokunduğumuz an rakibimizi tamamen dağıtıyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

YERİNE DEL BOSQUE Mİ GELİYOR?

Aragones'in beklendiği gibi Fenerbahçe'ye gitmesi ve yerine Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Vicente Del Bosque'nin getirilmesi öngörülüyor. Başbakan Jose Luis Rodriguez Zapatero da İspanyol basınına yaptığı açıklamada, ''Aragones ile sözleşme yenilemek gerekir. Ama sonuçta kararı federasyonu verecektir. Gitse bile yerine iyi bir teknik adam seçeceklerine eminim'' dedi. Öte yandan İspanya Milli Takımı dün başkent Madrid'de muhteşem bir şekilde karşılandı. Üstü açık otobüsle havaalanından Madrid'in merkezindeki Colon meydanına getirilen futbolcular kupayı binlerce İspanyolla birlikte kutladı.

01.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES'E ‘KAL’ BASKISI

  İspanyollar kupayı kutluyor

  Sağlam, Rüştü'ye destek verdi

  Alman basını: Teşekkürler

  Trabzon Valisi 4 bin 548 adet kombine kart aldı

  Beşiktaş, Ekrem Dağ için 1 milyon Avro ödeyecek

  Mehmet Topuz'un Beşiktaş'la anlaştığı haberi yalanlandı

  Hamit UEFA'nın karmasına seçildi

  Alex: Aragones'in yaşına değil, işine bakılmalı

  Fenerbahçe'nin rakibi bugün belli oluyor

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır