"Gerçekten" haber verir 01 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam, Rüştü'ye destek verdi

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ERTUĞRUL SAĞLAM, ''BİR MAÇ ÖNCE RÜŞTÜ'YÜ KAHRAMAN İLAN EDENLER, BİR MAÇ SONRA MAALESEF DEĞİŞİK DEĞERLENDİRMELER YAPABİLİYORLAR. NE BİR MAÇTA OYUNCULARIMIZI KAHRAMAN YAPALIM, NE DE KÖTÜ OYNADIĞI BİR MAÇTAN SONRA HAİN YAPALIM'' DEDİ.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, milli takımdaki performansı nedeniyle eleştirilere maruz kalan kaleci Rüştü Reçber'e destek verdi. Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Rüştü'nün Avrupa Şampiyonası'nda yediği goller nedeniyle eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Sağlam, ''Rüştü gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden bir tanesi. Futbolun içinde bu tür şanssızlıklar yaşanabiliyor. Bir maç önce Rüştü'yü kahraman ilan edenler, bir maç sonra maalesef değişik değerlendirmeler yapabiliyorlar. Bu anlayıştan vazgeçmemiz lazım'' diye konuştu. Çek Cumhuriyeti kalecisi Cech'in dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu, ancak yaptığı hata ile takımının çeyrek finale çıkamadığını hatırlatarak, şöyle konuştu: ''Ama bu maç sonrası taraftarları onu gönülden alkışlayabiliyorsa bizim de bu anlayışa ulaşmamız gerekiyor. Olayları günlük değerlendirmeyelim. Ne bir maçta oyuncularımızı kahraman yapalım, ne de kötü oynadığı bir maçtan sonra hain yapalım. Değerlendirme kültürümüzü değiştirmek zorundayız.''

İSTANBUL'DA ÇALIŞMALAR İYİ GEÇTİ

İstanbul'da yaptıkları çalışmaların çok olumlu geçtiğini ifade eden Sağlam, ''Oyuncularımızın verdiğimiz programı uygulamış olması beni memnun etti'' dedi. Bugün yapacakları laktat testiyle İstanbul'daki çalışmaları tamamlayacaklarını anlatan Sağlam, ''Herhangi bir sakatlıkla karşılaşmamamız da bizim için sevindirici. Bütün oyuncularımın arzusu üst seviyedeydi. Hepsinin aynı anda kampa katılmaları, istekleri, özverileri ilerisi için bizi umutlandırıyor'' şeklinde konuştu.

01.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  ARAGONES'E ‘KAL’ BASKISI

  İspanyollar kupayı kutluyor

  Sağlam, Rüştü'ye destek verdi

  Alman basını: Teşekkürler

  Trabzon Valisi 4 bin 548 adet kombine kart aldı

  Beşiktaş, Ekrem Dağ için 1 milyon Avro ödeyecek

  Mehmet Topuz'un Beşiktaş'la anlaştığı haberi yalanlandı

  Hamit UEFA'nın karmasına seçildi

  Alex: Aragones'in yaşına değil, işine bakılmalı

  Fenerbahçe'nin rakibi bugün belli oluyor

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır