"Gerçekten" haber verir 07 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Doğan bugün toprağa veriliyor

BODRUM'DA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT EDEN FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI HASAN DOĞAN'IN CENAZESİ BUGÜN FATİH CAMİİ'NDE KILINACAK ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA TOPKAPI'DAKİ AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEK. CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL VE BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN CENAZE İÇİN BUGÜN İSTANBUL'A GELECEK.

BODRUM'DA geçirdiği ani kalp krizi sonucu önceki akşam saat 19.00 sularında hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenazesi bugün Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrasındaki cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İstanbul Valisi Muammer Güler, cenazenin gece geç saatlerde İstanbul'a getirildiğini belirtirken, merhum Hasan Doğan'ın kardeşi de cenazenin bugün İstanbul Bahçelievler'deki özel bir hastanede kalacağını, Hasan Doğan'ın oğlunun ABD'den gelmesinin ardından bugün Fatih Camii'den öğle namazından sonra kaldırılacağını ve Topkapı'daki aile mezarlığında toprağa verileceğini söyledi. Bu arada merhum Hasan Doğan'ın cenazesinin öğleden önce Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binasına getirileceği ve burada bir tören düzenleneceği, ailesinin ise naş-ı Hasan Doğan'ın doğum yeri olan ve anne-babasının yaşadığı Kastamonu'nun Abana ilçesine götürmeyi planladığı belirtiliyor. Cenezaye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

DOĞAN'IN EVİNE ZİYARETÇİ AKINI

Hasan Doğan'ın İstanbul'daki evine taziye için çok sayıda ziyaretçi geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da taziye ziyaretinde bulunacağı öğrenildi. Hasan Doğan'ın Bahçelievler Ömür Sitesi'ndeki evine sabah saatlerinden itibaren çok sayıda araç giriş yaptı. Galatasaray eski Başkanı Özhan Canaydın, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, eski futbolcu Arif Erdem, Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu'nun yanısıra Doğan'ın akraba ve yakın dostları geldi. Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın, yaptığı açıklamada, "Üzüntülüyüz, yapılacak çok işler vardı. Spor dünyası çok önemli bir ismini yitirdi." dedi. Sitenin içerisinde ayırca, "Türkiye'nin gururu büyük başkan evine hoşgeldin" yazılı pankart asıldı.

UEFA: TÜRKİYE

HASAN DOĞAN'A AĞLIYOR

UEFA'nın resmi internet sitesi haberi "Türkiye Hasan Doğan'a ağlıyor" başlığıyla duyurdu Site, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın kalp krizi nedeniyle hayata veda etmesini manşetine taşıdı. "Türkiye, Hasan Doğan'a ağlıyor" başlığıyla verilen haberde, 52 yaşındaki Doğan'ın tatil için gittiği Bodrum'da, Fatih Terim ve Levent Kızıl ile kaldığı otelde yaşamını yitirdiği belirtildi. Haberde, UEFA Başkanı Michel Platini'nin de görüşlerine yer verildi. Platini, "Türkiye ve Avrupa futbol ailesi için çok kötü bir haber. Doğan'ın ailesi ve Türk futbol dostlarına en içten taziyelerimi bildiriyorum" dedi.

07.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Doğan bugün toprağa veriliyor

  Erdoğan: Kalp rahatsızlığı vardı

  Federasyonda 3 ay içinde seçim var

  Sivasspor Avrupa'daki ilk sınavında beğenildi

  Fenerbahçe 15 günlük kamp için Avusturya'ya gitti

  Kura sistemi yağlı güreşe heyecan getirdi

  Hasan Doğan..

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır