"Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Siyasî belirsizliğin yükü çok ağır

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, iç siyasî belirsizliğin hazineye getirdiği ilâve yükün yaklaşık 20 milyar YTL düzeyinde olduğunu söyledi. Şimşek, özellikle, Mart ayındaki gelişmelerin ardından ortaya çıkan siyasî belirsizliğin, Türkiye ekonomisini, dışarıdaki gelişmelerden daha olumsuz etkilediğini vurguladı.


Enflasyon hesaplaması yanlış

Türk-İş Araştırma Müdür Yardımcısı Enis Bağdadioğlu, Türkiye İstatistik Kurumunun enflasyon rakamlarının hesaplama yöntemi itibariyle yanlış olmadığın

KOBİ'İer istikrar istiyor

DEVLET Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Türkiye’de siyasî belirsizliğin olduğunu öne sürerek, bu


  Bölgesel kalkınma planı genişliyor

GAP'I bitirmek için kapsamlı bir eylem planını uygulamaya koyan hükümet, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgesel kalkınma planları için de çalışma başlatıyor.


  ‘Yalnız benim ürünümü sat’ devri bitti

REKABET Kurumunun ‘’Dikey Anlaşmalara İlişkin Grup Muafiyeti Tebliği’’nin geçiş süresi olan bir yılın dolmasıyla, Temmuz ayı itibariyle hakim durumdaki teşebbüsler için yeni dönem başladı.


  İstikbal’in Fas çıkartması

İSTİKBAL Fas’ta altı ay içinde ikinci mağazasını da hizmete açtı. 2008 yılının başında Fas’ta ilk mağazasını açan İstikbal, altı ay içinde ikinci mağazasını da hizmete soktu.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır