"Gerçekten" haber verir 09 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

G8 ve D8’lerden petrol ve gıda uyarısı

G-8 ülkeleri yayımladıkları bildiride, artan petrol ve gıda fiyatları konusundaki endişelerini dile getirerek, dünya ekonomisinin belirsizliklerle ve sürmekte olan aşağı yönlü risklerle karşı karşıya olduğunu bildirdiler.


Sanayi üretimi yılın en düşüğünde

SANAYİ üretimi Mayıs ayında yüzde 2.4’le yılın en düşük artışını kaydetti.

Asgari ücretliye de enflasyon farkı verilsin

ASGARİ Ücretle Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Kazım Çorap, acilen yeni bir asgari ücret tespit komisyonu kurularak asgari ücretin insanca yaşamaya y


  49 ildeki şirketlere enerji desteği

HÜKÜMET 49 ildeki işletmelere yüzde 20 oranında enerji desteği verecek. Bu işletmelerin en az 10 kişi istihdam etmeleri halinde yüzde 20 olarak verilecek destek oranına istihdam edilen her ilave işçi için 0.5 puan ilâve edilecek.


  Bank Asya'nın yönetim derecelendirme notu 7,56

SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Bank Asya’nın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 7,56 olarak açıkladı.


  Güler: Elektrik kesintisi olmayacak

HİÇBİR yerde elektrik kesintisi olmadığını belirten Enerji Bakanı Güler, artan talebi karşılayacak ölçüde üretim artışı sağlandığını söyledi.


  Dünya buğday üretiminde rekor beklentisi

TÜRKİYE'DE kuraklık yüzünden hububat üretiminde sıkıntı yaşanırken, buğdaya yönelen Çin ve Hindistan’daki artışlara paralel olarak dünya buğday üretiminin, geçen yıla göre 50 milyon ton yükselişle rekor olacak 658 milyon tona ulaşması bekleniyor.


  Rusya ile tarımda işbirliği

TARIM ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Rusya’ya tarım alanında teknik işbirliği anlaşması önerdiklerini, bu anlaşma taslağının önümüzdeki haftalarda netleşeceğini ve muhtemelen Ekim ayında da imzalanacağını bildirdi.


  Maliye’nin taşıtta ÖTV ısrarı

MALİYE Bakanlığı, taşıt araçlarının satış fiyatı üzerinde yapılacak indirimin oranı daha fazla da olsa, yüzde 10’luk indirim sonrası oluşan fiyata göre özel tüketim vergisi (ÖTV) alacak.


  Türkiye’nin tanıtımına DHL Express’ten destek

T.C Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Yatırım Ajansı) ile DHL Express, yabancı yatırımcıların ilgisini Türkiye’ye çekmek amacıyla yeni bir işbirliğine imza attı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır