"Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

O, BİR BAŞKA

Satış rakamları ile parmak ısırtan Sorento, sunduğu konfor ve işlevselliği ile hak ettiği yerde olduğunu ispatlamaktadır. Kia Sorento, satış rakamları ve gördüğü teveccüh ile kullanıcılarına güven, rakiplerine korku salıyor.



Yeni Ford 4x4 kurallarını yıkıyor

Ford Otosan düzenlediği basın toplantısında Ford'un SUV crossover segmentindeki ilk aracı olan Ford Kuga'yı tanıttı. Kinetik tasarım dili ile oluşturulan son araç olan Ford Kuga, Ford'un binek otomobil ailesinin bütünüyle yeni bir modeli olma özelliğini de taşıyor.



Kendini ıspatlayan Dacia Sandero, Türkiye'de!

TÜRKİYE'DE başarısını ispatlayan Logan ve Logan MCV modellerinden sonra Dacia Sandero ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Sandero, cömert boyutlara sahip, 5 kapılı bir hatchback. Sandero, Dacia gamının temel özellikleri olan geniş iç mekân ve sağlamlık avantajlarının hepsine sahip.



‘ASİ ŞEHİRLİ’ NISSAN QASHQAI 1.5 lt DİZEL SATIŞA SUNULDU

TÜRKİYE'DE "Asi Şehirli" olarak adlandırılan Nissan' ın Crossover segmentindeki güçlü modeli Qashqai, yeni 1.5 litre dizel motor seçeneğiyle artık daha da güçlü.



KIA'DAN TEMMUZ KAMPANYASI

TEMMUZ ayı boyunca devam edecek 1€ = 1.599 YTL kampanyası ile KIA'nın lider modelleri Sorento ve Sportage, kampanyaların da lideri! Kia'nın 4x4 modelleri, yüksek performansı, arttırılmış konfor özellikleri, geliştirilmiş güvenlik donanımı ile, avantajlı ve istikrarlı fiyatları bir arada sunuyor.



HYUNDAI'DEN DÜNYANIN İLK LPG'Lİ HİBRİD OTOMOBİLİ

HYUNDAI, dünyada ilk kez geliştirilen yepyeni teknolojiye sahip çevre dostu otomobilini, 2009 yılında satışa sunmaya hazırlanıyor.



SEAT'TA FIRSATLAR DEVAM EDİYOR!

DOĞUŞ Otomotiv-SEAT, bütün modellerinde de 2 bin 800 YTL'ye varan indirim avantajları sunan yepyeni bir kampanyaya daha start verdi.



FIAT YAZ ŞENLİĞİ TEMMUZDA TAM GAZ

FIAT'IN "Yaza Merhaba" dediği kasko hediyeli kampanya Temmuz ayı boyunca devam ediyor. Temmuz'da Fiat alanlar çok özel şartlarla araç sahibi oluyor ve tatilde yeni Fiat modelinin keyfini sürüyorlar.



 
GAZETE 1.SAYFA

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör