"Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Mayın’a iki şehit daha

Tunceli’de terör örgütü PKK üyelerinin döşediği mayının patlaması sonucu Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Halis Kırımlı ile Jandarma Komando Er Samet Akdeniz şehit oldu. Akşehir ve Bursa'da acı haberi yetkililerden alan şehit ailelerinin evinde büyük üzüntü yaşanıyor.


İDDİANAMENİN ŞEKLî KONULARI AÇIKLANACAK

İstanbul Cumhuriyet Savcıları Zekeriya Öz, Mehmet Pekgüzel ve Nihat Taşkın tarafından hazırlanan Ergenekon iddianamesi ve ekleri Başsavcı Aykut Cengiz

Ergenekon soruşturmasında sonuna kadar gidilmeli

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, Ergenekon soruşturması hakkında, ‘’Biz şunu söylüyoruz; nereden olursa olsun, kim yaparsa y


  12 kişiye ‘Sayın’ tutuklaması

DİYARBAKIR’DA Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdikleri dilekçede, terör örgütü elebaşına, ‘’sayın’’ dedikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 14 kişiden 12’si tutuklandı.


  Şehidin ailesi mağdur edilmeyecek

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü, ABD Başkonsolosluğu önündeki saldırıda şehit polislerle ilgili bazı haberlere ilişkin, ‘’Kanun kapsamında, bir günlük devlet memurluğunda bulunulsa dahi asalet tasdikine bakılmaksızın terör eylemlerine muhatap olarak şehit olan personelin geride kalan aile fertleri tazminat ve aylık bağlanma haklarına sahip olduğunu’’ bildirdi.


  Yaralanan polis Dağlı taburcu oldu

ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde 3 polisin şehit olduğu, 3 saldırganın da ölü ele geçirildiği silahlı saldırıda yaralanan polis memuru taburcu oldu.


  Bin Filistinli tedavi bekliyor

Filistin Sağlık Bakanı Besim Naim, Gazze’de acilen tedavi olmayı bekleyen bin hasta bulunduğunu belirterek, ‘’Özellikle kalp, göz ve sinir cerrahisi hastalarının âcilen tedavi görmesi gerekiyor’’ dedi.


  Muhalefet bayrağını Konya’da açtı

DEVLET Eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ‘’Türkiye’de kurumlar arasında güven, inanç yok, bir araya gelip kucaklaşamıyorlar. Kurumlar arası güven, işbirliği ve dayanışmaya ihtiyaç vardır. Bir an önce bunun tesis edilmesi lâzım’’ dedi.


  Numara taşınabilirliği Meclis’in gündeminde

TBMM Genel Kurulu, cep telefonu abonelerinin, kullandıkları telefon numarasını değiştirmeden farklı bir işletmeden hizmet alabilmesine imkan tanıyan Elektronik Haberleşme Kanunu Tasarısını yasalaştırmak için bu hafta çalışmalara başlıyor.


  Soylu: Türkiye çok zor bir dönemeçten geçiyor

DEMOKRAT Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, ‘’Ya bu ülkeyi biz idare edeceğiz ya da bu ülkedeki demokrasi tiyatrosu devam edecek’’ dedi.


  “Belediyelerin gelir ve giderleri halka açıklansın”

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, belediyelerin gelir ve giderlerinin açıklanmasını istedi.


  KPSS, dâvâlık oldu

Türk Sağlık-Sen, Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru kılavuzunda yer alan eğitimle ilgili şartların iptali için Ankara 11. İdare Mahkemesinde dâvâ açtı. Sendika, adayların sadece bitirdikleri son öğretim düzeyinden sınava başvurmalarıyla ilgili şartın mağduriyet oluşturduğu gerekçesiyle iptalini istedi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör