"Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones hiperaktif bir hoca

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, yeni teknik direktörleri Luis Aragones’in takımı çok iyi çalıştırdığını belirterek, “Yaşına rağmen bize ayak uydurabiliyor. Hiperaktif bir hoca” dedi.

Fenerbahçelı Futbolcu Gökhan Gönül, FBTV’ye yaptığı açıklamada, sakatlığının tamamen geçtiğini ifade ederek, ‘’Kendimi futbola yeniden başlamış gibi hissediyorum. Kendime koyduğum büyük hedefler var. Bu yıl, geçen yılın üstüne çıkmak istiyorum. Biraz değil, 2’ye, 3’e katlamak istiyorum. İçimde o coşku var. O coşkuyla kamp bir an evvel bitsin ve lig başlasın istiyorum. İnşallah bu sezon güzel bir şekilde geçecek’’ diye konuştu.

Yeni teknik direktörleri Luis Aragones’in çok iyi bir kariyerinin olduğunu ifade eden Gökhan Gönül, İspanyol teknik adamla ilgili şunları söyledi: ‘’Birkaç hafta öncesinde Avrupa Şampiyonu olmuş bir hoca. 40 yıllık bir teknik direktörlük hayatı var. Her yönettiği takımda 2-3 yıl kalmış ve ayrıldıktan 3-4 yıl sonra aynı kulübe geri dönmüş. Demek ki, başarılı bulunduğu için geri dönüyor. Onun yaşanmış tecrübelerinden biz de faydalanmak istiyoruz. Çünkü bize öğrettiği gerçekten güzel şeyler var. Çok da iyi çalıştırıyor. Çünkü yaşına rağmen bize ayak uydurabiliyor. Bazen sinirlendiğinde, bizi arkamızdan kovalayabiliyor. O güce sahip, hiperaktif bir hoca. Durduğu yerde durmuyor, sürekli arayışlar içinde olan bir hoca. Takımı nasıl daha iyi yapabilirimin peşinde. İnanıyorum ki başarılı olacak. Onunla birlikte biz de başarılı olacağız.’’ .

“BİR GÜN KAPTAN OLMAK İSTİYORUM’’

Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşamak istediğini belirten Gökhan, “Uzun süre takımda kalıp, kaptanlık pazubandını ben de koluma takmak istiyorum. Daha sonrasında inşallah Fenerbahçe’de kalırım. Ama, tabiî ki kulübün de beni istemesi gerekiyor. Bu performansı sürekli göstermem gerekiyor. Sadece sürekli bu performansı göstermekle kalmayıp, bunun da üzerine çıkmam gerekiyor. Olabilecek en uzun süre Fenerbahçe formasını giymek istiyorum. Olursa, çok ileride kaderimde varsa belki Avrupa’da olabilir’’ diye konuştu.

‘’ŞİMDİDEN DÜNYA KUPASI’NI DÜŞÜNÜYORUM’’

Sakatlığı nedeniyle 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda forma giyemeyen genç futbolcu, “Önümüzde 2010 Dünya Kupası var. Oraya hazırlanmak, orada oynamak istiyorum. Daha 2 sene olmasına rağmen, Dünya Kupası’nı düşünüyorum. İnşallah olacak diye de düşünüyorum” dedi.

14.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones hiperaktif bir hoca

  Samsunspor başkanını seçti

  Karamürsel'de altın kemeri Ekrem Yavuz kazandı

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır | Site yöneticisi | Editör