"Gerçekten" haber verir 23 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

AKP dâvâsı 28 Temmuz’da

Anayasa Mahkemesi heyeti, dün yaptığı toplantıda AKP hakkındaki kapatma dâvâsında karar gününü belirledi.


Yüksek Askerî Şûrâ toplanıyor

Yüksek Askerî Şûrâ, 1-4 Ağustos’ta, TSK personelinin terfi ve emeklilik durumları ile gündemdeki diğer konuları değerlendirmek üzere toplanacak. Orgen

MERİÇ NEHRİ DE SUSUZ KALDI

TRAKYA'DA 8 barajda, bu yıl Temmuzda geçen yıla göre su oranı 45 milyon metreküp azaldı. DSİ 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Edirne, Kırklareli ve Te


  Erdoğan: Çözümsüz mesele yok, yeter ki demokrasiye inanalım

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin geçmişte ne çektiyse, esas meselelerini halının altına süpürme siyasetinden çektiğini belirterek, çözümsüz hiçbir meselenin olmadığnı kaydetti.


  Türk: Baykal, Ergenekon’un kuyrukçuluğunu yapıyor

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, bazı siyasilerin Ergenekon’u sulandırarak basitmiş gibi göstermeye çalıştığını belirterek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, Ergenekon’un kuyrukçuluğunu yaptığını söyledi.


  Deniz Baykal yine Ergenekon’u savundu

CHP lideri Deniz Baykal dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada yine Ergenekon’u savundu.


  Zollitsch: Türkiye din ve insan hakları için güvence vermeli

ALMAN Katolik Kiliseleri Başkanı Başpiskopos Robert Zollitsch, din ve insan hakları konusunda güvence veremediği takdirde Türkiye’nin, Avrupa’nın bir parçası olamayacağını söyledi.


  Belçika’dan, Roj TV’ye haciz

ALMANYA'NIN yasaklama kararı almasından sonra faaliyetlerini yürütmekte güçlük çeken terör örgütü PKK’nın yayın organı Roj TV’ye 4 milyon avroluk vergi cezası sebebiyle Belçika tarafından haciz işlemleri başlatılacağı bildirildi.


  İzmir’in suyu mahkemelik

TÜKETİCİ Hakları Merkezi (TÜ-MER) avukatı Mustafa Halit Çelik, İzmir’in içme suyundaki arsenik oranının standardın üstünde olması sebebiyle Sağlık Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.


  Karakola taciz ateşi

ELAZIĞ'IN Karakoçan ilçesinde jandarma karakoluna terör örgütü PKK üyelerince taciz ateşi açıldı.


  Yoksulluğu üretimle yeneriz

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ‘’Yoksulluğun tamamen yok edildiği, güçlü ekonomisiyle kalkınmış bir Türkiye için daha çok çalışmaya, daha çok üretmeye her zamankinden fazla ihtiyacımız var’’ dedi.


  Darbe günlükleri AİHM’de

MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Av. Emrullah Beytar, emekli Oramiral Özden Örnek’e ait olduğu iddia edilen darbe günlükleri ile ilgili yaptıkları suç duyurularında herhangi bir netice alamadıkları ve iç hukuk yollarının kullanılabilmesi konusunda taşıdıkları derin kaygılar sebebiyle, darbe günlüklerini Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşıdıklarını kaydetti.


  Bakü-Tiflis-Kars Demiryolunun temeli atılıyor

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül bugün Kars’a gidecek. Gül, yarın Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikail Saakaşvili ile Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi’nin Türkiye ayağının temeli attıktan sonra Harp Akademileri Mezuniyet Törenine katılmak üzere Kars’tan İstanbul’a geçecek.


  KPSS’nin iptali için dâvâ

ÖĞRENCİ Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın Eğitim Bilimleri testindeki ‘’13 sorunun iptali, iptal edilmesi halinde de söz konusu test anlamsız kalacağı için sınavın bütünüyle iptali’’ talebiyle Ankara 13. İdare Mahkemesinde dava açıldı.


  Askerler arasında kavga: 1 öü

ŞANLIURFA Valisi Yusuf Yavaşcan, Bozova ilçesindeki Askerlik Şubesindeki iki asker arasında kavga yaşandığını belirterek, ‘’Bir asker diğerini silahla vurarak, arkadaşının hayatına son vermiş’’ dedi.


  Uykusuz ve yorgun araç kullanmayın

SİVAS Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, son dönemlerde şehirde meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının büyük bir bölümünün yorgun ve uykusuz araç kullanmaktan kaynaklandığını tesbit edince harekete geçti.


  Akaryakıt yüklü tankerde patlama: 1 ölü

İZMİR'İN Aliağa ilçesinden yüklediği akaryakıtı Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki bir benzin istasyonuna götürürken devrilen tankerde, patlama meydana geldi.


  Menderes’teki orman yangını söndürüldü

ORMAN Genel Müdürü Osman Kahveci, Pazar akşamı Menderes ilçesine bağlı Dereköy mevkisinde başlayan orman yangınının tamamen kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.


  ‘Fatih’ yıl sonunda hizmete başlayacak

İSTANBUL İstanbul Büyükşehir Belediyesince düzenlenen kampanyada halkın oylarıyla 8 model arasından seçilen 4 numaralı şehir hatları vapurunun ilkinin yapımı tamamlandı.


  ÖSS tercih formları teslim süresi bugün başlıyor

ÖSS tercih formlarının teslim süresi bugün başlıyor. ÖSS’de 145-164.999 arasında puan alan adaylar ön lisans programlarını, 165 ve üstünde puan alan adaylar hem ön lisans hem de lisans programlarını tercih edebilecek.


  Açıköğretim öğrencilerine ek sınav hakkı

MİLLÎ Eğitim Bakanlığı (MEB), Açıköğretim ve Meslekî Açıköğretim liselerinde öğrenim görenlerden kredi eksiği bulunan veya başarısız öğrencilere ek sınav hakkı tanıdı.


  10. engelli bakımevi Sivas’ta açılıyor

SİVAS'TA e çevre illerde bir ilk olma özelliği taşıyan Karşıyaka Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi’nin ardından şimdi de bedensel, zihinsel ve ruhsal engellilerin bakımını üstlenecek Sivas Engelliler Bakımevi hizmete giriyor.


  SGK’dan ücretsiz iş takip hizmeti

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya Müdürlüğünde, sigortalıların ve işverenlerin sorunlarını çözmek ve işlemleri hızlandırmak amacıyla İş Takip Bürosu kuruldu.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır