"Gerçekten" haber verir 23 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tüketicilerin gözü BDDK’da

Tüketici Bilincini Geliştirme Derneği, tüketicilerin, bankaların “mağduriyetlere yol açan” yasaya aykırı uygulamalarıyla ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna yapılan başvuruların en kısa sürede sonuçlandırılmasını beklediğini bildirdi.


Bankalar kart ücretinde ısrarlı

Türkiye Bankalar Birliği, kanun ve düzenlemelere göre, bankaların banka ve kredi kartlarına ilişkin yaptıkları masrafların kart hamillerine yansıtılma

Kalkınma Bakanlığı kurulmalı

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) hazırladığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Sosyaekonomik Raporu’nda Doğu ve Güneydoğu Anado


  Demiryoluna ağırlık verilmeli

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odasının (MMO) hazırladığı, ‘’Ulaşımda Demiryolu Gerçeği Raporu’’nda, ‘’demiryollarının bilinçli olarak geriletildiği, yarım asırdır neredeyse ray döşenmediği’’ savunularak, karayoluna yapılmakta olan bütün yeni yatırımların durdurulması, ağırlığın demiryollarına verilmesi gerektiği kaydedildi.


  Ucuz tatil için tur operatörlerini seçin

ALTERNATİF ravel Ortağı ve CEO’su Cevdet Düz, vatandaşların daha ucuza tatil yapması için tur operatörlerini seçmesini tavsiye etti.


  İstanbul’a gelen yabancı yatırımcı arttı

İSTANBULTicaret Odası (İTO) raporuna göre, İstanbul’da 2008’in ilk 6 ayında yeni kurulan firmalarda yabancı yatırımcı sayısı, 2007 yılının son 6 ayına göre yüzde 2,43 arttı.


  Aliağa’ya 10 milyar dolarlık yatırım

İZMİR'İN sanayi ilçesi Aliağa’ya önümüzdeki 5 yıl içinde 10 milyar dolarlık enerji, liman, tersane ve teknoloji yatırımı yapılacak.


  Kale Grubu 51. yılını kutluyor

ÇAN ilçesinde kurulu bulunan ve bünyesinde Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, RocaKale, Kalecolor, Kaledekor, Kalekalıp gibi birçok markayı bünyesinde barındıran Kale Grubu, kuruluşunun 51. yılını kutlayacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır