"Gerçekten" haber verir 24 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Eski cezaevinde yeni sergi

KAPATILARAK İstanbul Büyükşehir Belediyesine devredilen Bayrampaşa Cezaevinde, ‘’360 Derece Panoramik İstanbul Fotoğrafları Sergisi’’ açılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra 18 Temmuz Cuma günü kapısına kilit vurulan Bayrampaşa Cezaevi, bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapacak. Cezaevindeki spor salonunda düzenlenecek ‘’360 Derece Panoramik İstanbul Fotoğrafları Sergisi’’nin açılışı, yarın gerçekleştirilecek. Reklam fotoğrafçısı Tacettin Ulaş’ın 360 derece panoramik fotoğraf çekim tekniğiyle görüntülediği İstanbul’un önemli tarihi ve turistik değere sahip eser ve manzaralarının fotoğraflarının yer alacağı sergi, 6 Ağustos’a kadar açık kalacak. Tacettin Ulaş, Almanya’da Fashhochschule/Foto Design bölümünde 5 yıl süreyle fotoğraf tasarımı üzerine eğitim aldıktan sonra farklı alanlardaki fotoğraf ustalarının yanında asistan olarak çalıştı. 2000 yılından beri İstanbul’da yaşayan Ulaş, reklam fotoğrafçısı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

/ İstanbul

24.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  GÖRMEYEN GÖZLERE IŞIK OLUYORLAR

  Zeugma arkeolojik park oluyor

  ‘’DÜNYA İLE TEMAS’’ TİYATROYLA SAĞLANACAK

  ‘’Huruftan baskıya’’ matbaa sergisi

  TYB ve Bulgar Yazarlar Birliği işbirliği için toplandı

  Eski cezaevinde yeni sergi

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır