"Gerçekten" haber verir 26 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Denizli: En hazır Fenerbahçe

ESKİ Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig öncesinde şu an için en hazır takımın Fenerbahçe olduğunu, ligdeki takımların yaptıkları transferlerin geçen senekilere göre daha akılcı olduğunu söyledi


BEŞİKTAŞ, BUGÜN SCHALKE 04'LE OYNUYOR

YENİ sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya'da yaptığı kampla sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık karşılaşmasını bugün Schalke 04'le oynayacak.

Sivas, Braga önünde tur arıyor

UEFA Intertoto Kupası 3. tur ikinci maçında bugün Portekiz temsilcisi SC Braga ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşma ile 41 yıllık tarihinde


  Sinan Engin: Güiza yıldız değil

BEŞİKTAŞ Menajeri Sinan Engin çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Engin, yıldız transferi yapmadıkları yönündeki eleştirilere sert çıktı ve "Beşiktaş'ta zaten bir çok yıldız var, yeni transferlerimiz de bize göre büyük yıldızlardır." dedi.


  "12 Dev Adam" da şok! Ömer Aşık 6 hafta yok

2009 yılında Polonya'da düzenlenecek 36. Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için eylül ayı içerisinde eleme grubu maçları oynayacak (A) Milli Erkek Basketbol Takımı'nda, antrenmanda sakatlanan Ömer Aşık'ın en az 6 hafta süreyle sahalardan uzak kalacağı açıklandı.


  Mehmet Ekici Bayern Münih'te ilk golünü attı

ALMANYA Birinci Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih'in altyapısında oynayan Mehmet Ekici (18), 71. dakikada oyuna girdiği gayri resmi Supercup karşılaşmasında, geçen sezonun Almanya Kupası finalisti Borussia Dortmund'a karşı attığı golden dolayı gurur duyduğunu söyledi.


  57. Başbakanlık Koşusu yarın İstanbul'da yapılacak

AT yarışlarında 57. Başbakanlık Kupası Koşusu 27 Temmuz Pazar günü İstanbul'da yapılacak.


  Nihat: Ayağım acımıyor

İSPANYA'NIN Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, tedavisinin iyi gittiğini belirterek, ''Üzerine bastığımda ayağım acımıyor'' dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır