"Gerçekten" haber verir 26 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

BARIŞ İÇİN ZAMAN VAR

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, 2008 sonuna kadar İsrail-Filistin barış anlaşmasına varmak için hâlâ zaman olduğunu söyledi.


“Radikal Batı, İran’a şantaj yapıyor”

İRAN Uzmanlar Meclisi ve Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Başkanı Ayetullah Ali Ekber Haşimi Rafsancani, nükleer sorunun ancak “kayıtsız şartsız müzake

Arjantin’de diktatör generale ömür boyu hapis

ARJANTİN'DE 1976-83 yılları arasındaki askerî diktatörlük döneminin (kirli savaş) ordu komutanı Luciano Benjamin Menendez, 4 eylemcinin kaçırılması, i


  BM’den, terörle mücadele talebi

TÜRKİYE'NİN de aralarında bulunduğu 5 ülkeden oluşan grup, BM’nin küresel çapta terörizmle mücadeleyi düzenleyecek bir kurum ya da program oluşturması teklifinde bulundu.


  Trablus’ta, kanlı mezhep çatışması

LÜBNAN'IN ikinci büyük kenti Trablus’da Sünnîlerle Aleviler arasındaki çatışmalarda ölenlerin sayısının 3’e yükseldiği bildirildi.


  Rodos yanıyor

YUNANİSTAN'IN Rodos Adası’nda Salı günü çıkan orman yangını hala kontrol altına alınamadı.


  Libya ve İtalya, tazminat anlaşması yapacak

LİBYA lideri Muammer Kaddafi’nin oğlu Seyfül İslam, Libya ile İtalya’nın, sömürge döneminde ülkesinde yapılan yanlışların tazmini için yakında milyarları bulacak bir anlaşma imzalayacağını söyledi.


  Karaciç Viyana’da da çalışmış

AVUSTURYA'DA yayımlanan bir gazete savaş suçlusu olarak aranırken Sırbistan’ın başşehri Belgrad’da yakalanan Bosnalı Sırp lideri Radovan Karaciç’in Viyana’da da çalıştığını yazdı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır