"Gerçekten" haber verir 11 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Otomobil

1 depo ile 1.100 km

Test ettiğimiz araçların teknik verilerini köşemizde yazarken bazen ortama bazen de fabrika verilerinden yararlanıyoruz. Bazen de verileri çok hassas bir şekilde ölçerek kaleme alıyoruz. Her otomobil markasının kendine göre ayırt edici özelliği vardır. Peugeot'un bana göre en ayırt edici özelliği dinamik sürüşünün yanında yakıt ekonomisidir. 307'nin halefi olarak piyasaya çıkan 308'in modern teknolojiyi en iyi şekilde taşımasının yanında HDi motorunda sunduğu ekonomi gerçekten takdire şayan. 308 selefi ile kıyaslandığında çok radikal farkları olmasa da ciddî bir makyaj ve teknolojik yenilenmelerin izlerini görebiliyorsunuz.



Dünyanın ilk Eco-Pedal sistemi

Çevreye duyarlılığın, küresel ısınmanın en önemli gündem maddesi olduğu bugünlerde Nissan Motor Co. Ltd., sürücüye yakıt ekonomisi sağlaması konusunda destek verecek dünyanın ilk "Eco Pedal Sistemi" teknolojisinin örtüsünü kaldırıyor.



Peugeot’da 2009 model yılı

Peugeot binek ve hafif ticari araç ürün gamı 2009 modeller ile bayilerde yerini alıyor. Peugeot'nun Minivan segmentindeki yeni ve özgün aracı, kullanışlı, ekonomik ve kompakt Bipper şimdi de Outdoor ve 2-Tronic seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.



Porsche’den iki yeni özel seri

Alman spor otomobil ve arazi aracı üreticisi Porsche AG, Boxster ve Cayman S modellerinden yola çıkarak hazırladığı daha güçlü ve özgün özelliklere sahip iki yeni özel seriyi daha tanıttı.



Audi’nin en güçlü otomobili Türkiye’de

AudI'nİn en sportif modellerine verdiği RS kodunu taşıyan model ailesinin yeni performans ikonu RS6 Avant, Ağustos ayından itibaren ülkemize ithal edilmeye başlandı!



6. nesil VW Golf gerçek yüzünü gösterdi

En başarılı Alman otomobili olarak tanımlanan VW'nin kompakt sınıf modeli Golf'ün 6. nesli, nihayet gerçek yüzünü gösterdi.



Seat’tan 2009 modellere ekstra indirim kampanyası

Doğuş Otomotiv-SEAT, 2009 model Leon ve Altea XL için 15 Ağustos'a kadar sürecek yepyeni bir indirim kampanyası düzenliyor.



Ağustos’da, Renault’da kaçırılmayacak avantajlar

Renault, Ağustos ayında çok özel fiyatlarla otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. 5 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında geçerli olan bu yaz sonu avantajında 2.750 YTL'ye varan indirimler dikkat çekiyor.



Rallinin ana vatanında 1. Emre Yurdakul-Can Erkal ikilisi oldu

Castrol Fiesta Sporting Trophy'nin 3 ayağı olan Nestle-Oil Finlandiya Rallisinde Emre Yurdakul ve Can Erkal ikilisi birincilik kürsüsüne çıktılar. İlk 2 yarışta şanssızlıklar yaşayan Yurdakul- Erkal çifti sezonun 3. yarışında birinci gelmeyi başardılar.



 
GAZETE 1.SAYFA

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır