"Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Elvan: Çok çalıştım 2 gümüş kazandım

29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde 10 bin ve 5 bin metrede 2 gümüş madalya kazanarak Türk spor tarihine geçen Elvan Abeylegesse, ''Türk halkına böyle bir sevinç yaşattığım için ben de çok mutluyum'' dedi.


Maratonda Abdil Ceylan koşacak

YILIN dünyadaki en önemli spor organizasyonu olan ve 15 gündür Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'de büyük bir heyecana sahne olan 29. Yaz Olimpi

BUGÜNKÜ PROGRAM

BOKS (Pekin İşçiler Spor Salonu): 08.30-11.45 (48, 54, 60, 69, 81 ve artı 91 kilolarda final karşılaşmaları)


  F.Bahçe'de Senna dosyası kapandı

FENERBAHÇE'NİN transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.


  Robinho Real Madrid'den ayrılmak istiyor

İSPANYA Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Real Madrid'de, kulüp başkanı Ramon Calderon, Robinho'nun, sözleşmesini feshedip FC Chelsea'ye gidebileceğini, ancak yüklü bir meblağ ödemek zorunda kalacağını söyledi.


  800 metre yarışını Kenyalı Wilfred Bungei kazandı

PEKİN Olimpiyat Oyunları'nda atletizmde erkekler 800 metrede altın madalyayı, Kenyalı Wilfred Bungei kazandı.


  Dağ bisikletinde altın madalya Spitz'in oldu

DAĞ bisikletinde bayanlarda altın madalyayı, Almanya'dan Sabine Spitz kazandı. Laoshan Dağ Bisikleti Parkuru'nda bugün yapılan dağ bisikleti bayanlar yarışına 30 sporcu katıldı ve 26'sı tamamladı.


  Pekin'de en çok izleyici çeken dal futbol

PEKİN Olimpiyat Oyunları'nda en çok izleyici çeken dal futbol oldu. Organizatörlerin açıklamasında, bayanlarda ve erkeklerde futbol müsabakalarını statlarda toplam 2 milyon 140 bin kişinin izlediği bildirildi.


  Antalyaspor sezonun ilk maçında Beşiktaş'ı ağırlıyor

BEŞİKTAŞ ile Antalyaspor, bugün yapacakları 2008-2009 sezonu ilk hafta maçında lig tarihinde 27. kez karşı karşıya gelecekler. Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Bünyamin Gezer, Cem Satman ve Asım Yusuf Öz hakem üçlüsü yönetecek.


  Trabzonspor yenilenen Avni Aker'de Ankara ile oynuyor

TRABZONSPOR ile Ankaraspor, bugün yenilen Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçta ligde 9. kez karşı karşıya gelecek. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maçı saat 19.00'da başlayacak.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır