"Gerçekten" haber verir 24 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

AB standardında teşvik talebi

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhuriyet tarihinden bugüne bütün yatırım teşviklerinden büyük işletmelerin faydalandığını, ancak bu yapının artık iflâs ettiğini belirterek, ‘’Yeni teşvik sistemi yürürlüğe konulmalı ve küçük işletmeler gözardı edilmemeli’’ dedi.


Maaş artışında emekliler unutuldu

MEMUR-SEN'E bağlı Emekliler Birliği Sendikası (Emekli Bir-Sen), çalışanlar arasındaki ücret dengesizliğinin ortadan kaldırmaya çalışıldığı bir dönemde

Bayraktar: Fındık en az 5 YTL olmalı

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındıkta girdi fiyatlarındaki artış, verim ve çiftçinin refah seviyesini de dikka


  İskenderun körfezi, sanayinin yeni üssü olacak

HATAY'In Dörtyol ilçesinde kurulu İskenderun Demir Çelik Fabrikasının (İSDEMİR) yassı mamulde deneme üretiminde başarılı sonuç alması ve yıl sonunda seri üretime başlama hedefi ile Tuzla tersanelerinde yaşanan arayışların körfez ve çevresine ilgiyi arttırdığı bildirildi.


  Tofaş, üretim rekoru kırdı

TOFAŞ'IN üretimi, yılın ilk yarısında şirket tarihinin en yüksek seviyesine ulaşarak, 169 bin 573 adete yükseldi. Tofaş yıl sonunda 2 milyar Euro’luk ihracat hedefliyor.


  Bizim Toptan’dan 6 müşterisine Fiat Doblo

BİZİM Toptan Satış Mağazaları, kuruluşunun 6. yılını müşterilerine hediyeler vererek kutladı. Bizim Toptan’ın Türkiye genelindeki 85 mağazasından Nisan ve Mayıs aylarında alış veriş yapan müşterileri arasında noter huzurunda yapılan çekilişte, 6 müşteriye Fiat Doblo, 66 müşteriye de Kanuni motosiklet hediye edildi.


  Firmalar nükleer enerji konusunda bilgilendirilecek

TÜRKİYE'NİN ilk nükleer enerji santralının inşası ve işletilmesi amacıyla, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Elektrik Ticaret A.Ş. (TETAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından açılan nükleer enerji yarışması hazırlıkları yoğun şekilde sürerken, firmaların yönelttikleri soruların cevaplandırılması amacıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.


  Çukurova, sahil projesini bekliyor

ÇUKUROVA'YA ‘’can suyu’’ olacak 500 milyon dolarlık ‘’Kazanlı-Tarsus Sahil Projesi’’nin turizmcilere tahsis edilmesinin yörede merakla beklendiği bildirildi.


  Limited şirketler de faizsiz kredi istiyor

KÜÇÜK ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla 5 bin küçük esnafa bankalar aracılığıyla verilecek faizsiz kredide ‘’şahıs firması’’ zorunluluğu aranmasının, daha önce kurumsallaşma adına limited şirkete dönüşen esnafı düşündürdüğü bildirildi.


  SPK ilk hedge fonu kayda aldı

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş’nin serbest yatırım fonu (hedge fon) talebini kayda aldı.



 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır