"Gerçekten" haber verir 02 Eylül 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ın mazereti çok

GALATASARAY Teknik Direktörü Michael Skibbe Kayseri'de maçın skorundan hiç memnun olmadığını, ikinci yarıda iyi oynadıklarını, ancak fırsatları değerlendiremeyip gol atamadıklarını bildirdi.

Gazetecilerin, Lincoln'e niçin şans vermediğini sormaları üzerine Skibbe, orta alan oyuncularının ve özellikle Ayhan'ın, görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini, Arda'nın biraz daha ortada ve Kewell'in kendi yerinde iyi iş başardıklarını, bu nedenle Lincoln'e gerek duymadığını anlattı. Kayserispor'un savunma ağırlıklı oynamasının kendilerini zorladığını ifade eden Skibbe, şunları kaydetti:

KAYNAŞTIRMAK ZAMAN ALACAK

'Pozisyonlar bu maçta kazanmaya yeterli olmadı. Fakat pozisyon elde edemediğimiz söylenemez. Serbest vuruş ve köşe atışlarından pozisyona girdik. Ancak, Kayserispor'un savunmasını geçmek güç oldu. Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Birçok yeni oyuncumuz var. Sahadaki tüm oyuncular bu maça hazırdı. Diğer oyuncularımızdan da hazır olanlar vardı. Ancak değişik oyuncular görmenin takıma yararı var. Hazırlık süresince sakatlıklardan çektik. Yeni katılmış oyuncularla birlikte takımı kaynaştırmak zaman alacak. Bu büyüklükteki bir takım için sahada her zaman aynı 11 olmaması gerekiyor.'' Daha önce idmansız olan kaleci De Santics'in ilerleyen dönemde daha iyi performans ortaya koyacağını vurgulayan Skibbe, ''Tabii ki 2 forvetle oynayacağımız maçlar da olacak. Ümit, yeni sakatlıktan çıktı, Baros yeni geldi. Tüm oyuncuların hazır olacağı günleri bekleyeceğiz. Ona göre oyunumuzu şekillendireceğiz. Bundan sonra daha ofansif olacağız'' diye konuştu.

02.09.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Necati: İspanya beni izleyecek

  G.Saray'ın mazereti çok

  KAYSERİSPOR SKİBBE'YE ÇOK KIZDI

  ‘12 Dev Adam’ Avrupa Şampiyonası'na hazır

  NBA yıldızı Hırvat Giricek 2 yıl F.Bahçe Ülker'de

  Mehmet Aurelio Ermenistan maçında oynayamayacak

  HAFTANIN ARDINDAN

  G.Birliği Avustralyalı James Troisi'yi transfer etti

  Zirveye yerleşen Bursaspo taraftara teşekkür etti

  Skibbe işi kavrayamadı

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır